Günlük Burç Yorumları: 23 Ekim 2024

Akrep mevsiminin başlangıcı, Yengeç ve Oğlak burçlarındaki azalan kambur Ay ile Ceres arasında doğrudan bir karşıtlığa işaret ediyor.

Akrep mevsiminin resmi başlangıcı, sırasıyla Yengeç ve Oğlak burcundaki cüce gezegen Ceres’e doğru azalan kambur Ay’ın doğrudan karşıtlığını müjdeliyor. Ay kendi doğal göksel alanındayken, duygusal etkisi daha da güçleniyor ve bizi inançlarımızı ve ilişkilerimizi incelemeye zorluyor. Ceres ile bir karşı karşıya gelişle birlikte, bu kozmik hizalanma iç huzurumuzun bunu yapma yeteneğimize (veya yapamamamıza) bağlı olduğunu gösteriyor. Neyse ki Merkür, Ay ile uyumlu bir üçgen oluştururken zeka, merak ve iletişim kolaylığında bir artış sunuyor.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Yönetici gezegeniniz Mars ve geri giden Neptün arasındaki uyumlu üçgen, fiziksel, duygusal veya finansal olarak nerede aşırıya kaçtığınızı değerlendirmeniz için bir fırsat sunar. Mars aktif bir gök cismi olduğundan, nerede ve nasıl yavaşlayacağınızı ve daha az şey yapacağınızı öğrenirken biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu yükümlülüklerden kurtulmayı önemli bir “iş” olarak görmeyi deneyin.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Uranüs gerilemesi ve burcunuzdaki ve Yengeç burcundaki Mars arasındaki olumlu bir sekstil, duygusal ifade ve sosyal bağlantıda değişiklikleri teşvik eder. Bazen gizli kalmanın avantajları vardır. Ancak şimdi, yıldızlar sizi saklandığınız delikten dışarı çıkmaya ikna ediyor gibi görünüyor. Aklınızda bir hedef veya gündem olmadan başkalarının arkadaşlığından zevk alma zamanı, Boğa.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür ve azalan kambur Ay sırasıyla Akrep ve Yengeç altında uğurlu bir üçgen oluşturur.

Yengeç Ay’ın doğal alanıdır ve Merkür’ün Akrep üzerindeki etkisi bu Zodyak burcunun güç ve itibara olan doğal eğilimini daha da derinleştirir.

Bu analitik ay evresinde, yıldızlar bu metaforik platoyu geçebilmeniz için önce bırakmanız gereken fikirleri ve kavramları ortaya koyar.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Ay göksel alanınızdan geçerken, Oğlak burcundaki Ceres’e doğrudan bir karşıtlık oluşturuyor. Bu karşı karşıya gelme, gerçekten tatmin olmuş ve güvende hissetmek için neye ihtiyacımız olduğu ve belki de daha önemlisi neye ihtiyacımız olmadığı konusunda sorular ortaya çıkarıyor. Ay’ın burcunuzdaki varlığı duygusal hassasiyeti ve berraklığı artırıyor. Bugün kozmik ve içsel sinyallere dikkat edin, Yengeç.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş Akrep burcuna geçişini tamamlarken, şu anda bir diğer su burcu olan Yengeç’in altında uçan Mars ile azalan bir kare oluşturuyor.

Akrep, birçok yönden sizin temel Zodyak enerjinizden farklıdır.

Mars ile zorlu bir açı, sezgiye, duygusallığa ve güç dinamiklerine yaslanma konusunda potansiyel tereddüt veya isteksizliği gösterir. Ancak ayak diremek bu süreci kolaylaştırmayacak, Aslan.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Yönetici gezegeniniz Merkür, Ceres ile pozitif bir sekstil oluştururken, aynı zamanda ikinci cüce gezegen doğrudan azalan kambur Ay’a karşı çıkıyor. Duygular yüksekken zor kararlar almak, sizin gibi mantıklı ve pragmatik biri için hiç de kolay olmayacaktır, Başak. Buna nesnel olarak bakmayı deneyin. Duygularınız muhtemelen suları bulandırıyor.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Venüs’ün Yay burcundaki uçuşu, dış bağlantı ve ilerleme arzusunu desteklemeye devam ediyor. Güneş artık mevcut durumunuzu egonun istekleriyle renklendirmediğine göre, mükemmel olma zorunluluğu baskısı olmadan yeni romantik veya profesyonel çabaları keşfetmek için mükemmel zaman. İşler yolunda gitmese bile, iyi olacaksın, Terazi.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Güneş resmen göksel alanınıza geçti, güveni güçlendirdi ve en uygun yaşam yolunuz etrafındaki netliği artırdı. Aynı zamanda Merkür burcunuzdayken, düşünceleri kelimelere ve eylemlere çevirmek daha kolay hale gelecek. Bu kozmik destek bugün Merkür’ün duygu odaklı azalan kambur Ay ile uyumlu bir üçgen oluşturmasıyla elle tutulur hale geliyor.

 

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter geri hareketi ve Eris geri hareketinin İkizler ve Koç burcundaki olumlu sekstili, Venüs’ün burcunuzdan geçişine ilginç bir bakış açısı getiriyor. Venüs romantizm ve paraya nazikçe odaklanırken, yönetici gezegeninizin yakındaki cüce gezegene olan açısı, statükoya, hatta kendi statünüze bile karşı koyma cazibesini artırıyor. Aradığınız kontrolü bırakmanın zamanı geldi, Yay.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Bugün duygusal ipuçlarını anlatmak için dikkatli olun, Oğlak.

Azalan kambur Ay, iki su burcu olan Yengeç ve Balık’ın altında yönetici gezegeniniz Satürn gerilemesiyle hayırlı bir üçgen oluşturuyor.

Duygularınız bu tür sezgisel, hassas enerjinin etkisi altındayken katı düşünceler sizi üretken bir yere götürmez. Aradığınız cevaplar içeriden gelecektir.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Uranüs ve Mars’ın sekstili değişim, dışa doğru genişleme ve yenilik hislerini desteklemeye devam ediyor. Genellikle bir şeyleri gerçekleştirmeye çalışmayı bıraktığımızda, onlar gerçekleşir, Kova. Bir süreliğine dizginleri gevşetmeyi ve evrenin armağanlarının ve derslerinin size doğal olarak gelmesine izin vermeyi deneyin. Beklemenin de çalışmak kadar değeri olabilir.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Plüton’un Uranüs gerilemesiyle devam eden üçgeni sizi büyük bir değişime doğru itiyor, bu bazen kontrolden çıkmış bir trende olduğunuzu hissettirebilir.

Sürece güvenin ve yoldaki olası tümseklerle düşündüğünüzden daha iyi başa çıkma yeteneğinize inanın.

Rahatsızlık olmadan büyüme olmaz. Bu kozmik hizalanmaya ne kadar çabuk alışırsanız o kadar iyi olur.

 


 

 



 

 

About The Author

Bir yanıt yazın