Günlük Burç Yorumları: 17 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 17 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 17 Ekim 2024

Venüs ve geri giden Uranüs arasındaki karşıtlık, özgürlük ihtiyacımızla arkadaşlık arzumuzu çeliştiriyor.

Bugünkü dolunay, Makemake’ye doğrudan karşıt olarak Koç burcunda uçuyor ve sosyal adalet, topluluk oluşturma ve yoldaşlık alanlarında duygusal farkındalığımızı artırıyor. Koç’un su tarafından yönetilen Ay üzerindeki ateşli etkisi tutkuyu ve canlılığı artırıyor, ancak aynı zamanda aceleci karar alma veya sınır aşma potansiyeline de sahip. Jüpiter’in geri hareketinin etkisi altında, yıldızlar bizi egoyu empatiden uzaklaştırmaya ve yardımımıza ihtiyaç duyanların belirlediği duygusal, fiziksel ve zihinsel parametrelere uymaya çağırıyor.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Bu geçmiş acılara ne kadar uzun süre tutunursanız, o kadar ağırlaşacaklardır. Ne kadar ağırlaşırlarsa, ilerlemek o kadar zorlaşacaktır. Yönetici gezegeniniz Mars, egoyu yöneten Güneş ve duygusal zayıf noktalarımızı yöneten geri giden Chiron ile iki zorlu kare oluşturuyor. Her zaman istediğiniz sonuca ulaşamazsınız. Ancak yine de devam etmelisiniz.

 

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Venüs ve Neptün gerilemesi sırasıyla Akrep ve Balık burcunun altında uyumlu bir üçgen oluşturuyor ve topraklanmış ve katı Toprak burcunuza çok ihtiyaç duyulan su etkisi sunuyor. Aşk ve finans alanlarında yaratıcılık, hayal gücü ve hassasiyet bol miktarda mevcut. Romantik planlar yapmak veya bütçenizi ve yatırımlarınızı yeniden değerlendirmek için harika bir zaman olabilir. Sadece Neptün’ün pembe bakış açısına dikkat edin, Boğa.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Jüpiter geri hareketi burcunuzdaki dolunay ve bugün Koç burcuyla uğurlu bir üçgen oluşturuyor ve kalbinizi yeni fikirlere ve inançlara açıyor.

Bu iyimser zihniyeti sizi götürdüğü yere kadar takip edin, İkizler. Öğrenmek için buradasınız, hayatınızı tamamen yeniden düzenlemek için değil. Aslında, tüm varlığınızı buna adamadan bu bilgiyi özümseyebilirsiniz.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Koç ve Terazi burcundaki Makemake’ye doğrudan karşıt olan dolunay, sosyal adalet ve topluluk oluşturma konularını zihnin ön saflarına taşıyor. Yardım etmenin yollarını bulmak dışarıdan bakıldığında bunaltıcı görünebilir. Ancak kaygınızın gösterdiği kadar zor değil. Yengeç, kalbini takip et. Muhtemelen nereden başlayacağını biliyor.

 

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş’in Mars’la kare ve Jüpiter’in gerilemesiyle üçgen açı yapması, ileriye doğru hareket ve eylemsizlik konusunda ilginç bir paradoks sunuyor.

İlk görünüm, her zamanki iş yapma biçiminizin işe yaramadığını ve sonunda bununla yüzleştiğinizi gösteriyor. Neyse ki, Jüpiter zihninizi genişletmek ve ufkunuzu genişletmek için yaratıcı yollar sunuyor. Umut kaybolmadı, Aslan.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür, Makemake’ye karşıt dolunay sırasında Akrep’ten geçerken, iletişim becerileriniz önünüzdeki sorunları nasıl en iyi şekilde çözeceğinizi bilmek ile yardımınıza ihtiyaç duyanların fikirlerine veya isteklerine kendinizi kapatmak arasında bir ip üzerinde yürüyor. Unutmayın, Başak: şefkatiniz, başkalarının ihtiyaçlarını aktif olarak reddediyorsa pek bir şey ifade etmez.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Dünyanın adaletsizliklerini kabul etmek ve düzeltmek için çalışmak herkes için duygusal olarak yorucu bir süreçtir. Ancak sizin için özellikle zor olabilir. Tükenmişseniz veya tam anlamıyla orada olamayacak kadar zihinsel olarak bitkinseniz yardım edemeyeceğinizi unutmayın. Bu hayırsever çabayı sürdürürken kendinize iyileşme ve toparlanma lütfunu verin, Terazi.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Venüs, göksel alanınızdan geçişine başlıyor ve Merkür’ün entelektüel ve iletişimsel etkisine yol açıyor. Plüton’un Uranüs’le devam eden üçgeniyle birlikte, yıldızlar ileride büyük bir dönüşümün sinyalini veriyor. Merkür’ün enerjisini, araştırma yaparak, tartışarak ve bir sonraki adımlarınızı planlayarak buradayken kullanın. Bazen, sadece sorunu ve çözümleri kağıda dökmek bile bir dağı tekrar bir köstebek yuvasına dönüştürebilir.

 

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Yönetici gezegeniniz Jüpiter gerilemesi hala Güneş ile üçgen açıda, ancak bu görünüm her geçen gün daha da azalıyor. Bu arada, Jüpiter’in Chiron ve Eris gerilemesiyle olan sekstili sağlam duruyor. Güneş’in ego odaklı etkisi azaldıkça, bu cüce gezegenler geçmiş deneyimlere daha bilge bir mercekten bakmanızı teşvik ediyor. Ne kadar farklı göründüklerine şaşıracaksınız.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Dolunay, Koç burcunun ve sizin burcunuzun altındaki Ceres ile zorlu bir kareye giriyor ve sizi duygusal bağ ve tatmin açısından kendinizi nasıl küçümsediğinizle yüzleşmeye zorluyor.

Dolunayın parıltısı altında, içsel ihtiyaçlarınız daha kolay belirginleşecek. Bunlarla ilgilenmeyi günlük görevlerinizin geri kalanı kadar önemli olarak düşünün, Oğlak.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Uranüs gerilemesi ve Plüton, istikrarı, tutarlılığı ve rahat bir ev hayatını seven iki Toprak tarafından yönetilen burç olan Boğa ve Oğlak’ın altında üçgen açılarına devam ediyor. Bu tür bir “yerleşme” asla doğanızda olmamıştır, ancak Uranüs gerilemesi sarsıntı ve gelenekleri bozma zamanı değilse hiçbir şey değildir. İyi yönetilen bir ev hayatı başka yerleri keşfetmeyi daha kolay hale getirir, daha zor değil, Kova.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün geri hareketi bugün burcunuzdaki Ceres ve Oğlak ile olumlu ama hareketsiz bir sekstil oluşturuyor.

Ceres genellikle büyük değişim veya dönüşüm dönemlerine eşlik etse de, Neptün ile olan hareketsiz hizalanması, ilerlemeden önce bazı pembe perspektifleri sallamanız gerektiğini gösteriyor.

Gerçek bir araziye ihtiyacınız var, romantik, idealize edilmiş bir versiyonuna değil, Balık.

Günlük Burç Yorumları: 17 Ekim 2024
Günlük Burç Yorumları: 17 Ekim 2024

About The Author

Bir yanıt yazın