Günlük Burç Yorumları: 15 Ekim 2024

Güneş ve Mars arasındaki kare açı, Jüpiter’in geri hareketi nedeniyle daha da kötüleşen öz güven eksikliği ve kaygı duygularının artmasına neden olur.

Bu ayki Jüpiter gerilemesi gibi göksel dönemlerde yeni fikirlerle yüzleşmeye zorlandığımızda, bu doğal olarak öz şüphe ve endişe duygularını beraberinde getirir. Sonuçta, bir şeyde yanılıyorsak, çok daha fazlasında yanılmadığımızı kim söyleyebilir? Jüpiter ve Mars arasındaki bir kare bu endişeleri daha da kötüleştirir. Neyse ki, Jüpiter’in Güneş ile üçgeni tarafından da doğrudan meydan okunuyorlar. Keşfedilmemiş bir bölgeye girmek korkutucu olabilir. Aynı zamanda inanılmaz derecede heyecan verici olabilir. Güneş’in hayat yollarımız üzerindeki etkisi göz önüne alındığında, yıldızlar bu dönüştürücü zamanın ikinci niteliğine odaklanmamız gerektiğini öneriyor.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Yönetici gezegeniniz Mars ve Güneş ve Chiron’un geri hareketiyle ilgili kareler, öz şüphe ve korku duygularını çağrıştırır. Daha önce benzer durumlarda yanmışken, bilmediğiniz yollarda gezinmek biraz sinir bozucu olacaktır, Koç. Kendinize bu duyguları hissetme nezaketini verin, ancak bunların ilerlemenizi tamamen engellemesine izin vermeyin. Tıpkı geçen seferki gibi, başardınız.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Venüs’ün Uranüs’le doğrudan karşıtlığı, finansal veya romantik olarak istikrarlı olmanın ne anlama geldiğine dair daha önce sahip olunan fikirleri sorguluyor. Belki de bu ifşalar sizi yeni bir evrim aşamasına doğru itiyor. Ya da bu içgörüler, mevcut durumunuzun gerilemeye başladığının sinyalini veriyor olabilir. Durum ne olursa olsun, bu karşıtlığın ipuçları bölünmemiş dikkatinizi hak ediyor, Boğa.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür ve Haumea’nın Terazi ve Akrep burcunun zirvesindeki kavuşumu bugün azalmaya başlıyor, ancak kalan etkileri muhtemelen bir süre daha devam edecek.

Bu arada, Jüpiter geri hareketi burcunuzda güçlenmeye devam ediyor ve sizi değerlerinizi ve inançlarınızı yeniden düşünmeye zorluyor.

İnsanlar kararsızdır, İkizler. Bu nedenle, tüm ahlaki temelinizi başka birinin etrafında kurmamalısınız.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Bugün duygular, neredeyse dolunay Balık burcundan geçerken fazladan hassas hissedilebilir, duygusal bir su burcu. Ay’ın yakın zamanda geri giden Satürn ile kavuşumu kesinlikle yardımcı olmuyor, zorluk ve meydan okuma hislerini artırıyor. Bu hislerin, herhangi bir hareketi katalize etmek veya engellemek için çaba sarf etmeden gelip gitmesine izin verin. Bu, hareket halinde bir öğrenme fırsatı, Yengeç.

 

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş ve Mars’ın Terazi ve Yengeç’teki zorlu karesi, düşük öz saygı ve öz şüphe duygularını ortaya çıkarıyor, sizin gibi biri için başa çıkması özellikle zor olan iki zihinsel durum.

Güneş’in Jüpiter’in geri hareketiyle uyumlu üçgeninde teselli bulun. Belki de sorun yeterince iyi olmamanız değil, kendiniz için gerçekçi olmayan standartlar koymuş olmanızdır, Aslan.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Haumea’nın yönetici gezegeniniz Merkür üzerindeki etkisi, iki gök cismi birbirinden uzaklaştıkça azalmaya başlar. Ancak, Merkür, güç akışına ve kişilerarası dinamiklere en uyumlu burç olan Akrep’ten geçerken sezgiler hala keskinliğini korur. Bu içgörüleri kendi lehinize kullanın, ancak Akrep’in yargılama ve başkalarına kapanma eğilimine karşı dikkatli olun.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Venüs’ün Akrep ve Boğa burçları altında geri giden Uranüs’e doğrudan karşıtlığı, romantik ve finansal refah hakkındaki uzun zamandır var olan bazı inançları sarsıyor. Bu arada, yönetici gezegeninizin geri giden Neptün ile üçgeni hayal gücünü ve zihni genişletiyor. Gözlerinizi ve kalbinizi bugün yeni bir şey öğrenme olasılığına açık tutun, Terazi. En katı inançlarınızı bile yeniden düşünmek için asla geç değildir.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Merkür burcunuzdaki yolculuğuna devam ederken, genişleme, merak ve iletişim kurma ihtiyacı duyguları ortaya çıkmaya başlar. Herhangi bir ilişkide, kişisel veya başka türlü, gücün bir kişiden diğerine nasıl aktığının doğal olarak farkındasınız. Şimdi, Merkür göksel bir sosyal destek sunarak, aklınızdakini söylemeniz ve başkalarının söylediklerini almanız için yollar açıyor.

 

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, sırasıyla İkizler ve Balık burcundaki Neptün ile zorlu bir kare oluşturuyor. Her iki bitki de geri hareketteyken, bu hizalanma gerçeğinizi olabildiğince otantik bir şekilde yaşamadığınızı gösteren son ifşaları öneriyor. Bununla yüzleşmek zor olsa da, bunu erken öğrenmek daha iyidir. Şimdi, bunu düzeltmek için çalışabilirsiniz.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Neredeyse dolunay, yönetici gezegeniniz Satürn gerilemesiyle kısa bir süreliğine kavuşumdan geçiyor ve duygusal sorunların ve çatışmaların aciliyetini artırıyor.

Satürn’ün Balık burcundan geçişini düşünürsek, doğal olarak hassas bir burç, bugün her zamankinden biraz daha ham hissedebilirsiniz. Acıya yaslanmak mantık dışı olsa da, sizi doğru yöne yönlendirebilir.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Yönetici gezegeniniz Uranüs gerilemesi bugün doğrudan Venüs’e karşıtlık oluşturuyor ve bu da kalp veya cüzdan meselelerinde bir çatışmaya işaret ediyor. Önceden edinilmiş inançların sorgulanmasına hazır olun. Geçmişte sizin için işe yarayan şey, bugün sürdürülebilir olmayabilir ve bu sorun değil, Kova. Dönüşmek ve uyum sağlamak hayatın doğal bir parçasıdır. Bundan kaçmayın.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün’ün geri hareketinin burcunuzdaki Jüpiter geri hareketi ve İkizler burcuyla olan zorlu karesi, kozmosun size sunduğu yeni gerçeklikleri kabul etmeyi veya inanmayı reddettiğinizi gösteriyor.

Rahat olun Balık. Evren, siz onu takip etseniz de etmeseniz de yuvarlanmaya devam edecek. Tek yaptığınız, topuklarınızı sürükleyerek gelecekteki benliğinizin daha da geride kalmasına neden olmak.




 

 

About The Author

Bir yanıt yazın