Günlük Burç Yorumları: 7 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 7 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 7 Ekim 2024

Mars ve Merkür’ün kare, Jüpiter ve Merkür’ün üçgen açı yapmasıyla, evren bugün esnek düşünceye daha büyük ödüller sunuyor.

Esnek fidan, çalışma meşesi değil, bir fırtınadan sağ çıkma olasılığı en yüksek ağaçtır. Merkür ve Jüpiter, Terazi ve Jüpiter altında uyumlu bir üçgen oluştururken, yıldızlar katı düşünceye karşı bir uyarı sunar ve inandığınız şeye karar vermeden önce bir hikayenin, kişinin veya fikrin tüm unsurlarını göz önünde bulunduran esnek bakış açılarını teşvik eder.

Elbette, Merkür ve Mars arasındaki zorlu bir kare ile eşleştirildiğinde, bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır. İstemeden bir köprüyü yakabilecek dizginsiz tepkiler verme dürtüsüne direnin. Köprünün sizin için ileriye giden tek yol olduğunu görebilirsiniz ve o zamana kadar onu düzeltmek için çok geç olabilir.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Bugün dilinizin gücüne ve keskinliğine karşı dikkatli olun, Koç.

Anlık olarak gerçeğinizi filtresiz bir şekilde konuşmak ne kadar tatmin edici hissettirse de, bu parlaklığın kaybolması ve yanıltıcı parıltısının altındaki daha tatsız sonuçların ortaya çıkması uzun sürmez.

Mars ve Merkür arasındaki kare, sabrınız üzerinde çalışmak için paha biçilmez bir fırsat sunar.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Uranüs’ün göksel alanınızdaki devam eden varlığı, yönetici gezegeniniz Venüs ve Mars arasındaki Akrep ve Yengeç’teki halihazırda elverişli üçgene yaratıcı bir destek sunuyor.

Bu göksel hizalanma, romantik veya finansal bir çabayı daha içtenlikle sürdürmek için kozmostan gelen yeşil bir ışık gibi görünüyor.

Gerçekten de, yıldızlar şimdi her şeyi ortaya koymanın zamanının geldiğini işaret ediyor gibi görünüyor

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Jüpiter ve Merkür’ün burcunuz ve Terazi’de olduğu üçgen ve ikinci yönetici gezegeniniz ve Mars arasında zorlu bir kare ile tüm göksel işaretler uyum sağlama becerilerinizi zorlamaya işaret ediyor.

Her zaman çoğundan daha esnek oldunuz, bazen hatta bir hataya bile. Ancak şimdi, bu tür değişken zihniyet tam olarak kozmosun istediği şeydir.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Büyüyen hilal Ay Yay burcunda sallanırken, duygusal odak noktanız ilkelere ve değerlere doğru kayar. Bu özellikle iddialı Mars ve iletişimci Merkür burcunuz ve Terazi’nin altında gergin bir kare oluşturduğu için faydalıdır.

Bu yolu ikinci kez düşünmekten korkmayın, Yengeç. Bir şeyin olması gerekiyorsa, üzerinde düşünmek için bir veya iki dakika onu etkilememelidir.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Yönetici gök cismi ve Terazi ve Oğlak burcu altındaki Ceres arasındaki devam eden kare, ev hayatınızda veya benlik duygunuzda sorunlu alanları vurgulamaya devam ediyor.

Şüpheler ve kaygılar bugün daha olası, Terazi (Güneş’in yanında) ve Yengeç burcu altındaki Mars ve Merkür’ün karesi tarafından daha da kötüleştiriliyor.

Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir, Aslan.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Hızlı ve kararlı düşünme yeteneğiyle övünen biri olarak, Mars ile yönetici gezegeniniz Merkür arasındaki kare gibi bir iletişim sarsıntısı özellikle zorlu görünebilir.

Yanılma yeteneğinizi hafife almayın, Başak. Bir hata yaptığınızı fark etmekte utanılacak bir şey yok, ancak bunu kabul etmeyi reddettiğinizde daha da sorunlu hale geliyor .

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Bu durumda daha önemli olan nedir: haklı olmak mı yoksa birlikte olmak mı?

Merkür ve Mars’ın burcunuz ve Yengeç’in altında kare yapması, hassasiyeti ve birinin söylediklerine alınmaya hazır olmamızı artırır. Ancak Venüs ve Mars arasındaki yakın üçgen daha büyük tutku ve bağlantı olduğunu gösterir. Belki de ihtiyacınız olan kapanış, bu çatışmanın üstesinden el ele gelme isteğidir.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Venüs ve Mars burcunuz ve Yengeç’in altında uğurlu bir üçgen oluşturuyor, bu da sizin için yoğun bir su hakimiyetindeki göksel hizalanmayı oluşturuyor, Akrep.

Esneklik, sezgi ve duygusal hassasiyet bugün çok önemli. Duygularınıza her zamankinden biraz daha fazla yaslanmaktan korkmayın. Radikal kırılganlık ne kadar korkutucu görünse de, ödül buna fazlasıyla değecek.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Burcunuzun altında uçan büyüyen hilal Ay ve yönetici gezegeniniz Jüpiter ve Merkür arasında üçgen açı olmasıyla, tüm göksel burçlar refah ve ilerlemeye işaret eder.

Bu ay evresi genellikle eylemden çok planlamayı teşvik eder ve bu durumda, biraz hazırlık çok işe yarayabilir. İlerlemeden önce işlerinizi yoluna koymak için bu zamanı kullanın.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Satürn gerilemesi Mars ile üçgen açısını sürdürürken, zorlu zorluklarla başa çıkma motivasyonu devam ediyor—Mars ve Merkür yakınlarda gergin bir kare oluştursa bile.

Unutmayın, Oğlak: Ağaçlardan dolayı her zaman ormanı göremiyoruz. Bu olayları şu anda mantıksal olarak açıklayamamanız, mutlaka bir tane olmadığı anlamına gelmez. Kendinize karşı sabırlı olun. Bakış açısı geliştirmek zaman alır.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Ego odaklı Güneş’in besleyici Ceres ve iddialı Mars ile çakışan kareleri, yönetici gezegeniniz Uranüs gerilemesi ve Neptün gerilemesi arasındaki devam eden sekstile ilginç bir kin dolu isyan unsuru getiriyor.

Sorunları tespit etmenin anlamı ne, eğer onları düzeltmek için harekete geçmeyeceksen, Kova? Topuklarını dikmek iyi hissettirebilir, ancak bu çatışmayı ortadan kaldırmayacak.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün’ün geri hareketinin Uranüs’le devam eden sekstili, Güneş’in Yengeç ve Oğlak burcunda Mars ve Ceres ile iki kare oluşturmasıyla iletişimsel bozulmalara daha yatkın hale geliyor.

Kimse sizden şehit olmanızı istemiyor, o halde neden gereksiz yere bu sorumluluğu üstlenin?

Kendinizi rahat ve güvende hissetme hakkınızdan mahrum etmeyin, Balık. Siz de kesinlikle bu tür bir istikrarı hak ediyorsunuz.

Günlük Burç Yorumları: 7 Ekim 2024
Günlük Burç Yorumları: 7 Ekim 2024

About The Author

Bir yanıt yazın