Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Ekim

Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Ekim

Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Ekim

Bu hafta Jüpiter geri hareketine başlıyor ve bizi daha önce sahip olduğumuz inançları, fikirleri ve prensipleri sorgulamaya teşvik ediyor.

Bu hafta Plüton düz hareketine dönerken ve Jüpiter geri hareketine başlarken bir geri hareketi bir diğeriyle değiştiriyoruz..

Önceki yön değişimi bir kez daha dönüştürücü çabaları dışarıya doğru çevirecek.

Yıldızların son birkaç aydır yapmamızı istediği içsel değişimler artık kişisel ilişkilerimizde veya genel olarak topluluklarımızda başkalarında değişiklik yapma şansımızı artıracak.

Bu arada, Jüpiter’in geriye doğru kayması neredeyse tam tersini yapıyor.

Tipik olarak genişleyen, ileri görüşlü gezegenin geri hareketi bakış açılarımızı içe doğru kaydırıyor. Bu aylarca sürecek geri hareket inançları ve tutumları zorlayacak, bizi bu ilkeleri savunmaya veya onları geride bırakıp diğer, daha üretken değerler ve fikirler için çabalamaya zorlayacak.

Benlik duygusu istikrarsızlaşacak. Bu metamorfozlar bazen rahatsız edici olabilir ancak neredeyse her zaman buna değer.

Burcunuz bu hafta nasıl olacak?

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Haftanın başlarında yönetici gezegeniniz Mars ve Merkür arasındaki zorlu kare, iletişimi ve içgörüyü bozacak, sıra dışı konuşma olasılığını artıracak ve sonuç olarak köprüleri yakacak.

Bu süre zarfında seçtiğiniz kelimelere dikkat edin, Koç . Ne isterseniz onu düşünebilirsiniz, ancak bu düşünceleri bir kez serbest bıraktığınızda, artık onları yönetmek size düşmez.

Bu yavaş iletişim sizin için uygun olmayabilirken, bu haftanın Jüpiter geri hareketi normlara meydan okumak için tasarlandı. Bu yabancılık hissine yaslanın.

Mars, haftayı ilk çeyrek Ay ile doğrudan karşıtlıkta sonlandırıyor ve bu kişilerarası ikilemle yüzleşmek için çok ihtiyaç duyulan motivasyonu sağlıyor. Biraz rahatsızlık olacak, ancak ilerleme de olacak.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs, haftaya sırasıyla Akrep ve Yengeç burcundaki Mars ile uyumlu bir üçgenle başlıyor.

Bu güçlü göksel hizalanma, aşk ve finanslarda büyüme ve genişlemeyi işaret ediyor. İlişkilerin bu dönemde başlaması veya daha önemli yakınlık seviyeleri kazanması daha olasıdır. Benzer şekilde, bu hizalanma altında yaptığınız parasal yatırımların uzun vadede karşılığını alma olasılığı daha yüksektir.

Venüs-Mars üçgeni, artan hilal Ay ile burcunuzun altında uçmaya devam eden geri giden Uranüs arasındaki doğrudan bir karşıtlıktan önce gelir.

Genişleyen Ay bizi plan yapmaya ve ileriye giden bir yol bulmaya çağırırken, Uranüs karışıma biraz öngörülemezlik katıyor. Rahatlık alanınızdan çıkmak iyi bir şeydir, Boğa

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Bu gezegen tarafından doğrudan yönetilmeseniz de, Jüpiter’in geri hareketi gaz devi göksel alanınızın altında uçarken hayatınız üzerinde çok daha somut etkilere sahip olmayı vaat ediyor.

Jüpiter’in resmen geri hareketine başladığı 9 Ekim’de, gerçek yönetici gezegeniniz Merkür ile olumlu bir üçgen açıda uçuyor. Bu talihli hizalanma, aksi takdirde zorlu bir dönemde ileride iyi bir şansın fantastik bir işaretidir.

Gerçekten de, Jüpiter’in geri hareketi inanç sistemlerinizi ve değerlerinizi zorlayabilir. Ancak Merkür ile uyumlu üçgen açısı, bu yüzleşmenin ya önceden tahmin ettiğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz bir şey olduğunu gösteriyor. Her iki durumda da, yıldızlar doğru yönde önemli bir adım atmanız için hazırlanıyor gibi görünüyor, İkizler .

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Bu hafta büyüyen hilal Ay Akrep, Yay ve Oğlak burçlarından geçerken, bu devasa gezegenin geri hareketine başladığı gün Jüpiter ile doğrudan karşıtlık konumuna geliyor.

Jüpiter İkizler burcundayken ve yönetici gök cismi Yay burcundayken, uzun zamandır benimsenen inançlarda veya fikirlerde büyük bir sarsıntı bekleyebilirsiniz. İlkelerinizin arkasında durmak, birçok nedenden ötürü söylendiği kadar kolay olmayabilir, Yengeç .

Bazen, bu ilkeler bizi hayatımızdaki, üzerimizdeki olumsuz etkilerine rağmen, önemsediğimiz insanlardan uzaklaştıran çok daha ıssız bir yüksek yola girmeye zorlar. Ancak öte yandan, bu inançlara meydan okuduğumuzda mantığımızda açıklar keşfederiz. Her iki durumda da, öğrenmek için bir şanstır.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş bu hafta Jüpiter ile olumlu bir üçgene doğru ilerliyor ve Çarşamba günü Jüpiter geri gidiyor.

Hafta sonuna kadar yönetici gök cismi, Terazi ve Oğlak burcundaki ilk çeyrek Ay ve Plüton ile zorlu bir kare oluşturuyor. Bu çatışan “iyi” ve “kötü” enerjileri aynı anda yönetmek için biraz dengeleme gerekecek, ancak kesinlikle üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değil, Aslan.

Jüpiter ve Güneş’in üçgeni yerlerine oturdukça, yıldızlar hayatınızda iyileştirilebilecek alanları ortaya çıkaracak. Elbette, doğru yolda büyük adımlar attığınızı ve şimdi geri adım atmanız gerektiğini anlamak moral bozucu olabilir. Bu kayıp zaman için kendinize yas tutma izni verin, ancak aslında bu keşifleri yapmadan önce olduğunuzdan daha iyi durumda olduğunuzu unutmayın.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Yönetici gezegeniniz Merkür, haftaya Mars ile zorlu bir kare açıyla başlıyor ve bu, dış dünyaya ilişkin algınız ile bu gözlemler doğrultusunda hareket etme isteğiniz arasında bilişsel bir kopukluk olduğunu gösteriyor.

Ne yazık ki, sorunlu alanları belirlemek, kendini geliştirme yolunda atılan genel adımlarda sadece küçük bir adım. Şimdi zaferinize güvenip dinlenme zamanı değil, Başak.

Merkür ile geri giden Eris arasındaki karşıtlık, bu asi “istemiyorum” ruhunu daha da kötüleştirecek, bu da özellikle sosyal etkileşim alanlarında gerekli değişiklikleri yapmak için cesaretinizi toplamak için daha da fazla çaba sarf etmeniz gerektiği anlamına geliyor. Bu hafta, sizi daha iyi sorumlu tutabilecek güvenilir arkadaşlarınız veya aileniz aracılığıyla takviye aramak için iyi bir zaman olabilir.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Eylemlerimiz ne kadar kasıtlı olursa olsun, bu, sonuçlarının bizi şaşırtmasını engellemez.

Yönetici gezegeniniz Venüs, haftanın başlarında Mars ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor ve bu da kalp ve cüzdan alanlarında eylem ve iddiayı teşvik ediyor. Duygusal veya finansal olarak risk almaya daha istekli olabilirsiniz ve bu tür bir cesaret genellikle olumludur.

Ancak, Venüs’ün sırasıyla Akrep ve Boğa burçlarında geri giden Uranüs ile aynı hizada durmasıyla haftanın ilerleyen günlerinde ince bir göksel değişim meydana gelir. Haftanın başlarında eylemlerinizden beklediğiniz etkiler muhtemelen farklı bir şeye, hatta belki de stresli bir şeye dönüşecektir. Bunu uyum sağlama yeteneğiniz üzerinde çalışmak için bir fırsat olarak kullanın, Terazi

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Bu hafta göksel hizalanmanızda bolca değişiklik var, Akrep . Öncelikle, yönetici gezegeniniz Plüton bu hafta doğrudan dönüyor ve dönüştürücü enerjisinin iç dünyanızdan dış dünyanıza doğru kaydığını işaret ediyor.

Pragmatik Oğlak burcunun etkisi altında, özellikle aile ve ev hayatı alanlarında sizi hedeflerinize yaklaştıracak eylemleri takip etmek daha kolay ve daha az külfetli hale gelecektir.

Bu arada, Venüs hafta sonuna doğru burcunuzda geri giden Uranüs ve Boğa ile doğrudan bir karşıtlık oluşturuyor. Bu karşı karşıya gelme, aşk veya finans alanlarında öngörülemezlik veya stresi gösteriyor. Bu, Plüton’un dışa doğru geçişinin anlaşılabilir bir sonucudur. Önemli değişiklikler nadiren rahatsızlık olmadan gelir. Bu dönüştürücü dönemi atlatmak, sizi bekleyen daha müreffeh ev hayatına ulaşmak için bir gerekliliktir.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter bu hafta geri hareketine başlıyor ve bu gaz devi tarafından yönetilen tek Zodyak burcu olarak, bu geri hareketin etkilerini diğerlerinden daha somut bir şekilde hissetmeniz muhtemel.

Aylarca sürecek bu hareket inançlarınızı zorlayacak ve yıllar içinde benimsediğiniz değerleri savunmanıza veya terk etmenize neden olacak. İlki kesinlikle tercih edilebilir bir seçenek olsa da, bu fikirleri bırakmanın tadını çıkarabileceğiniz kendi olumlu yönleri var.

Yönetici gezegeniniz Çarşamba günü, büyüyen hilal Ay burcunuzda Jüpiter’e karşıtlık oluştururken geri hareketine geçiyor. Bu yerleşim, kozmosun günlük yaşamınız üzerindeki etkilerini daha da güçlendiriyor. Kalbinizi ve zihninizi yeni fikirlere açık tutun, Yay . İster beğenin ister beğenmeyin, onlar burada.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Önemli bir sarsıntı, bu durgunluktan kurtulmak için tam da ihtiyacınız olan şey ve bu hafta Jüpiter geri hareketi bunu sağlıyor.

Bu uzak gezegen genişleyen enerjisini içe doğru çeviriyor, sizi içinizde daha derinlere inmeye ve daha önce sahip olduğunuz inançların ve fikirlerin değerini tartmaya teşvik ediyor. Bu arada, yönetici gezegeniniz Satürn geri hareketi Balık burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve duygularınızla olan bağlantınızı güçlendiriyor.

Özellikle, ilk çeyrek Ay, Jüpiter’in geri hareketinden sonraki gün burcunuzda cüce gezegen Ceres ile birleşiyor. Bu ay evresi cesareti ve ileri hareketi teşvik ederken, ikinci cüce gezegen bizi dünyaya ve kendimize nasıl bakabileceğimize yakından dikkat etmeye çağırıyor. Üretkenlik hakkındaki önyargılı fikirlerinizi yeniden düşünmenin zamanı geldi, Oğlak .

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Jüpiter’in haftanın ortasında gerilemeye geçişinin genel etkilerinin yanı sıra, göksel tahmininizdeki en dikkat çekici hizalanmalar hafta sonunun başlangıcında meydana gelir. Bu süre zarfında, Venüs doğrudan yönetici gezegeniniz Uranüs’e, sırasıyla Akrep ve Boğa burcunda karşıtlık oluşturur.

Ek olarak, yönetici gezegeniniz Oğlak burcunda ilk çeyrek Ay ile uyumlu bir üçgen oluşturur.

Bu iki görünüm, en iç çevrenizde değişiklik yapma ihtiyacını gösterir: ev hayatınız, uzun vadeli ilişkileriniz, vb. Duygusal ve finansal kaynaklarınızı nasıl bölüştürdüğünüzü yeniden değerlendirmenin zamanı geldi. Eksantrik ruhunuz sizi başka türlü düşünmeye itebilirken, bu rezervler sınırlıdır ve onlara verdiğinizden daha fazla takdiri hak eder, Kova .

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Jüpiter’in kozmosta geri hareketine başladığı gün, yönetici gezegeniniz Neptün iki zorlu kare oluşturur: biri Jüpiter’le diğeri ise büyüyen hilal Ay’la.

Neptün ve Jüpiter’in geri hareketi, diğerinin çabalarına yardımcı olabilir veya zarar verebilir. Yönetici gezegeninizin geriye kayması, yaratıcı düşünmeyi ve aldatma veya yanlış yönlendirme alanlarını belirlemeyi teşvik eder. Jüpiter’in geri hareketi yeni bakış açıları ve fikirleri teşvik eder.

Bu gezegenler birlikte çalıştığında, hayatınızdaki sorunlu alanları daha iyi izole edebilir ve bunları düzeltmek için adımlar atabilirsiniz. Ancak bunları birbirleriyle senkronize etmeyin ve uzun vadede sizin için daha iyi olsalar bile yeni fikirlere karşı mücadele etmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta fanteziye değil, gerçeğe yanıt verdiğinizden emin olun, Balık .

Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Ekim
Haftalık Burç Yorumları: 6-12 Ekim

About The Author

Bir yanıt yazın