Günlük Burç Yorumları: 24 Ekim 2024

Mars ile Yengeç burcundaki son çeyrek Ay arasındaki kavuşum, duygusal bir rahatlama ve kapanışa ihtiyaç duyulduğunun sinyalini veriyor.

Son çeyrek Ay bugün Yengeç burcundaki Mars ile birleşerek duygusal rahatlama ve kapanışı işaret ediyor. Bu kavuşum aynı zamanda Balık burcundaki geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor ve bu da artan şefkat, hayal gücü ve idealizme işaret ediyor. Gerçekten de bazen kendimiz de dahil olmak üzere birileri için yapabileceğimiz en nazik şey, özellikle güçlü bir duyguyu bırakmaktır. Bunu yapmayı reddetmek, Mars’ın ateşli enerjisinin ay kavuşumunu ele geçirmesine ve bu sulu enerjiyi buhardan başka bir şey kalmayana kadar bir hararete dönüştürmesine yol açabilir. Uygun olduğunda bırakmayı öğrenmezsek, başkaları bizi bırakmayı öğrenebilir .

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Mars’ın Yengeç burcundaki son çeyrek Ay ile kavuşumu duygusal rahatlamayı ve kapanışı teşvik eder. Göğsünüzde bir şey varsa, onu çıkarmak için iyi bir zaman olabilir. Bu duygulara tutunmak onları yok etmeyecektir. Aksine, içsel olarak ne kadar çok düşünürseniz, kaçınılmaz olarak o kadar kötüleşeceklerdir. Kendiniz ve başkaları için konuşun.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Evren, sayfayı okumayı bitirip bitirmediğinize bakılmaksızın sizi bir kapanış bölümüne çağırıyor, Boğa. Buna karşı savaşmak ve inat etmek yerine, kontrolü bırakmayı ve bunun sizi nereye götüreceğini görmeyi deneyin. Katı kontrol, ironik bir şekilde, esnek bir zihniyetten daha fazla sorun yaratabilir. Uranüs ve son çeyrek Ay’ın sekstilde olmasıyla, duygusal sürprizler bekleyebilirsiniz.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Jüpiter geri hareketi, sırasıyla sizin burcunuzda ve Koç burcunda geri hareket eden Eris ve Chiron ile olumlu sekstilini sürdürüyor.

Bu cüce gezegenler, Jüpiter’in bakış açısını değiştiren enerjisine ilginç bir bakış açısı sunuyor.

Yıldızlar, geçmişinizdeki olayları yeniden gözden geçirmeniz için sizi çağırıyor.

Daha önce görmediğiniz olumlu yanlar var mı?

Tüm bu zamandan sonra geriye dönüp bakmanın netliğinin neler ortaya çıkarabileceğine şaşırabilirsiniz.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Son çeyrek Ay’ın burcunuzdaki Mars ile kavuşumu duygusal rahatlamayı ve tamamlanmayı teşvik ediyor. Evren haftalardır sizi belli bir yöne doğru itiyor gibi görünüyor ve bu rota değişikliğini kabul etme zamanı geldi. Gerçekten de, orijinal yolunuzdan ne kadar uzaklaşırsanız, her iki dünyayı da korumak o kadar zor olacak, Yengeç. Bırakmalısınız.

 

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş, sezgi ve içgüdüye zaten iyi uyum sağlamış bir Zodyak burcu olan Akrep’teki yolculuğunun ilk aşamasında Haumea ile birleşiyor.

Yakındaki cüce gezegen bu hisleri daha da güçlendiriyor. Tüm işaretler bugün içgüdülerinize güvenmenizi gösteriyor, Aslan.

Tam olarak ne olacağını bilmeseniz bile, kendinizi zarafet ve duygusal çeviklikle akıllıca idare edecek kadar bilginiz var.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür ve Ceres’in Akrep ve Oğlak burcundaki devam eden sekstili, istikrara ve güvenliğe geri dönme çağrısı gönderiyor. Her iki göksel alan da düşünceli, evcimen bir ruha sahiptir. Bu, sizin tipik yaşam yaklaşımınız olmayabilirken, Ceres’in besleyici enerjisi, yerleşmenin ve düşük profilli olmanın düşündüğünüzden daha büyük zihinsel ve ruhsal faydaları olacağını öne sürüyor. Deneyin, Başak.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Yönetici gezegeniniz Yay burcundan geçerken ve göksel alanınız altında Makemake’deyken, hayırsever duygular bol miktarda bulunur. Hayırseverlik kesinlikle değerli bir çaba olsa da, yine de dikkatli olmalısınız. Yay burcunun dost canlısı ruhu genellikle davadan çok gösterişe dönüşebilir. Performatif nezaket eylemleri genellikle ışıltısını çabucak kaybeder. Niyetlerinizi yakından takip edin, Terazi.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Güneş ve yönetici gezegeniniz Plüton arasındaki zorlu bir kare, egonuzun sizi nasıl geride tuttuğuna dair göz kamaştırıcı bir spot ışığı tutuyor, Akrep. Bu ifşalar, ego odaklı Güneş burcunuzdan geçerken şu anda özellikle yaygın. Mevcut durumunuz için başkalarını suçlamayı bırakmanızın vakti geldi. Olanların ve olacakların sorumluluğunu alın.

 

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter’in geri hareketinin İkizler ve Koç burcunda geri hareket eden Chiron ve Eris ile devam eden sekstili, odak noktanızı geçmişinize doğru itmeye devam ediyor. Yakından bakarsanız, düşündüğünüzden daha az omzunuzda bir çip olması için sebep olduğunu görebilirsiniz. Venüs’ün göksel alanınızdaki uçuşu, kalbinizi yeni fikirlere ve olasılıklara açmanıza yardımcı olur.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Venüs ve Satürn gerilemesi bugün sırasıyla Yay ve Balık burçları altında zorlu bir kare oluşturmaya başlıyor.

Bir sorunun çözülmesini istemeniz, onu mutlaka öyle yapmaz. Duygusal farkındalık, sabırlı olma ihtiyacını ortadan kaldırmaz, Oğlak.

Bu çatışma zamanı gelince kendiliğinden çözülecektir. Ancak onu erken bir sonuca zorlayamazsınız.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Yönetici gezegeniniz Uranüs gerilemesi, Yengeç’in Mars ve son çeyrek Ay’la kavuşumuyla olumlu bir sekstilde uçuyor. Bu olumlu hizalanma, Ay’ın sizi çağırdığı sonun beklediğiniz son olmayabileceğini, ancak kesinlikle ihtiyacınız olan son olduğunu gösteriyor. Yıldızlar bugün akışa uymanız için sizi teşvik ediyor, Kova. İyi şeyler sizi bekliyor.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün geri hareketi, Yengeç burcundaki Mars ve son çeyrek Ay arasındaki kavuşumla uyumlu bir üçgen oluşturuyor.

İki su burcu arasındaki bu müreffeh hizalanma, bugün duygusal hassasiyeti en önemli hale getiriyor.

Azalan ay evresi bizi kapanışa ve tamamlanmaya çağırırken, gelecekte olacaklar konusunda tereddüt etmeye veya korkmaya başlayabilirsiniz. İçiniz rahat olsun Balık: gerçeğinizin dışında yaşamak çok daha korkutucu.

 




 

 

About The Author

Bir yanıt yazın