Günlük Burç Yorumları: 22 Ekim 2024

Güneş ve Ay, bu iki göksel eşleşmenin eşiğinde üçgen oluştururken, evren su ve hava arasında hassas bir dansın içindedir.

Güneş ve azalan kambur Ay, Güneş için Terazi ve Akrep ve Ay için İkizler ve Yengeç olmak üzere iki göksel eşleşmenin zirvesinde bir üçgen oluştururken, kozmos su ve hava arasında hassas bir danstadır. Sadece derin hisler ve sezgisel mesajlaşma deneyimleme ihtiyacı değil, aynı zamanda bunların köklerini ve daha büyük amacını keşfetme ihtiyacı da ortaya çıkar.

Yengeç ve Koç burcunda geri giden Mars ve Eris arasındaki zorlu bir kare, küstah, performatif bir yaklaşımın, daha nazik alternatifi kadar olumlu sonuçlar elde etmeyeceğini gösterir.


 

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

 

Mars’ın Eris’le gerilemesi, kendimizi nasıl savunduğumuzu ve başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğumuzu sorguluyor. Eylemleriniz aşırılıklarla kendini gösteriyor. Bazen çok uysal oluyorlar; diğer zamanlarda ise çok güçlü oluyorlar. Burada bulunacak bir denge var, Koç. Ay’ın İkizler ve Yengeç’in zirvesindeki yerleşimi, zor konuların meraklı bir şekilde keşfedilmesini teşvik ediyor.

 

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs Yay burcundan geçerken, daha fazla ve daha iyi duygusal ve finansal deneyimler arama isteği artacaktır. Belirli istekler iyi bir şey olabilirken, sürekli olarak bunların peşinden koşmak, halihazırda sahip olduğunuz şeyleri kaçırma riskini taşır. Uranüs’ün burcunuzdaki devam eden uçuşu, başarının gerçekte ne anlama geldiğini yeniden gözden geçirmenizi sağlar.

 

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Tüm kozmik işaretler, Akrep burcundaki Merkür ve göksel alanınızda gerileyen Jüpiter ile sosyal dinamiklerinizde önemli bir değişime veya yeniden uyanışa işaret ediyor.

Uzun zamandır kendinizden önce başkalarını memnun etmeye çalıştınız, İkizler.

Jüpiter yeni düşünme biçimlerini teşvik ediyor, yani kendinize saygı duymadan başkalarına saygı gösteren bakış açıları. Kalbinizi gelecek derslere açık tutun.

 

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

İstikrar ve kararlılık doğal olarak size çekici geliyor. Belki de duygusal zorluklarınızın temel nedeni rutinle daha az, beklenmedik sarsıntılarla ilgilidir. En içteki ortamınıza tekrarlayan kaos girmesine izin vererek kendinizi itibarsızlaştırmayın. Azalan kambur Ay İkizler burcundan burcunuza geçerken, iç ve dış çevrenizi nasıl dengeleyebileceğinizi analiz edin.

 

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş’in Terazi ve Akrep’ten geçişi bugün güçleniyor ve göksel karışıma yeni su bazlı enerji davet ediyor.

Azalan kambur Ay ile uyumlu bir üçgen, iç gözlem ve duygusal analiz duygularını teşvik ediyor.

Bu ay evresi genellikle serbest bırakabileceğimiz duyguları, fikirleri veya korkuları vurgular. Bu hassasiyete yaslanın ve ortaya çıkardığı kozmik ipuçlarını izleyin.

 

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür’ün Akrep burcundan geçişi bir tür duygusal dedektif görevi görerek sizi ekmek kırıntısı izlerinden daha derin bir mesaja veya anlama doğru yönlendirir. Bir deneyimi veya bağlantı kurma fırsatını programınızı bozmaya değmez bir şey olarak hemen görmezden gelmeyin. Yıldızlar, bunun düşündüğünüzden daha fazlası olabileceği olasılığından yararlanmanız için sizi teşvik ediyor, Başak.

 

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Güneş göksel bölgenizden çıkarken ve yönetici gezegeniniz Venüs ahlakçı Yay burcundan geçerken egodan uzak netlik artar. Gerçeklik ile romantik bir kavram arasındaki ayrımı yapmak daha kritik hale gelir. Duygularınızın bir durumu veya kişiyi yanlış temsil etme yeteneğini hafife almayın. Bir şeyin doğru olmasını tercih etmemiz, bunun otomatik olarak doğru olacağı anlamına gelmez.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Merkür’ün burcunuzdan geçişi, Güneş’in göksel alanınıza geçişiyle çakışıyor ve ifadeyi, zekayı ve merakı artırıyor. Şimdi yeni ilgi alanlarına, hobilere veya profesyonel çabalara zaman ayırmak için harika bir zaman. Bu kozmik enerji, burada olduğu sürece kullanmanızda akıllıca olacağınız nadir bir şey, Akrep. Bu arayışlara başlamak için asla geç değildir.

 

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter İkizler burcunda gerilerken ve Venüs burcunuzdan geçerken, aşk, finansal başarı ve mutluluk kavramlarını yeniden düşünme ihtiyacı artar. Her zaman en parlak ödüle odaklandınız. Peki ya bu övgüler sizi düşündüğünüz kadar tatmin etmediğinde ne olur? Yıldızlar, bunu öğrenme zamanınızın geldiğini söylüyor.

 

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Merkür ve Ceres sırasıyla Akrep ve burcunuzun altında pozitif bir sekstil oluşturur ve bu da arzularınızı ifade etme ve başkalarının arzularını anlama yeteneğinizi artırır.

Çoğu anlaşmazlık, taraflardan birinin neye ihtiyacı olduğunun yanlış anlaşılmasından kaynaklanır. Bu kopukluğu daha yakından incelerseniz, her iki tarafın da ne kadar çok ortak noktası olduğunu fark ederek şaşırabilirsiniz, Oğlak.

 

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Yönetici gezegeniniz Uranüs gerilemesi ile Mars ve Neptün gerilemesi arasındaki devam eden sekstil, kişisel değişimlere, dönüşümlere ve çalkantılara işaret ediyor. Uranüs’ün Boğa burcundan geçişi, Uranüs’ün kaotik enerjisi Boğa’nın sağlam, istikrarlı rehberliğiyle çatışırken kendi çatışmasını ortaya koyuyor. Bu zirveler ve vadiler savaşı, Kova. Vadilerde geçirdiğiniz zamanın zirveleri unutmanıza neden olmasına izin vermeyin.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün gerilemesi ve Mars arasındaki üçgen, sırasıyla burcunuzda ve Yengeç burcunda uçuşlarına devam ederken yaratıcılığı, bağlantıyı ve yakınlığı desteklemeye devam ediyor.

Bu yoğun duygular ilk başta ne kadar korkutucu gelse de, yıldızlar yine de devam etmenizi istiyor.

Bu yoğun duygularla başa çıkmak daha fazla zaman ve pratik ile daha kolay hale gelecektir. İkinciye odaklanma zamanı.

 



 

 

About The Author

Bir yanıt yazın