Günlük Burç Yorumları: 21 Ekim 2024

Azalan kambur Ay ve Jüpiter’in geri hareketindeki kavuşum, eski fikirlerin bırakılmasını ve yenilerinin benimsenmesini teşvik ediyor.

Azalan kambur Ay bugün İkizler burcunda geri giden Jüpiter ile birleşiyor ve beraberinde inançlarımıza ve fikirlerimize karşı paradoksal bir tutum getiriyor. Bu ay evresi, bizi önceki olayları ve hisleri değerlendirmeye ve bu gözlemlere dayanarak nasıl devam edeceğimize karar vermeye zorladığı için diğerlerinden daha fazla çatışmaya yol açıyor. Ancak, Jüpiter geri hareketi ve İkizler burcunun etkisi egomuza gelebilecek olası darbeleri yumuşatıyor. Baştan başlamak veya daha önce sahip olunan inançları yeniden düşünmek ilk başta cesaret kırıcı olabilir. Ancak bakış açınızı biraz değiştirirseniz, yeni zihinsel ve duygusal alanları keşfetmek için heyecan verici bir fırsat haline gelir.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Yönetici gezegeniniz Mars, sırasıyla Yengeç ve Balık burcunda geri giden Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Mars ateşli bir göksel figür olabilir, ancak bugün suyla çevrili. Bu hizalanma esnek düşünmeyi ve daha derin hassasiyeti teşvik ediyor. Tipik tekniğiniz silahlarla içeri girmek olsa da, yıldızlar durumunuzun daha nazik bir yaklaşım gerektirdiğini gösteriyor.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Çalışma ahlakınız takdire şayan, ancak yıldızların hizalanması bir molaya ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Uranüs gerilemesi ve Mars burcunuz ve Yengeç altında olumlu bir sekstil oluştururken bugün eğlence üretkenliği altüst ediyor. Gerçekten de, Venüs Yay burcundan geçerken, yıldızlar eğlenmenin işinizi bitirmek kadar önemli olduğunu hatırlatıyor, Boğa.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür ve Satürn’ün Akrep ve Balık burcundaki uyumlu üçgeni, zor ama gerekli duygusal sorumluluklara dair çok ihtiyaç duyulan netlik sunar.

Çatışma hiçbir zaman sizin güçlü yönünüz olmamıştır, ancak yine de kaçınılmazdır. Ondan kaçmaya çalışarak kendinizi tüketmek yerine, bu enerjinin bir kısmını onunla nasıl başa çıkacağınızı öğrenmeye harcamayı deneyin. Çatışma yönetimi, diğer her şey gibi pratik gerektirir.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Bir kapı kapandığında, diğeri açılır, bu da bugün sizin için geçerli gibi görünüyor, çünkü azalan kambur Ay, İkizler burcunda geri giden Jüpiter ile birleşiyor. Son deneyimler, bir zamanlar olduğu kadar olumlu olmayan belirli inançları, davranışları veya ilişkileri vurguladı. Ay sizi bırakmaya çağırırken, Jüpiter geri hareketi ilerlemek için yaratıcı çözümler sunuyor.

 

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş, alışkın olduğunuzdan farklı elementler tarafından yönetilen göksel alanlarda uçuyor ve bu da kendinizi biraz dengesiz ve kendinizden kopuk hissetmenize neden oluyor.

Güneş ve Mars arasındaki bir kare bu hisleri daha da kötüleştiriyor. Sıkı durun, Aslan. Şu anda her şey istikrarsız görünüyor diye, mutlaka öyle oldukları anlamına gelmiyor. Burada algı her şeydir.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Yönetici gezegeniniz Merkür, bugün Akrep ve Balık burcunda geri giden Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Bu sulu göksel alanlar, daha esnek düşünmeyi ve iç sesinizle normalde rahat ettiğinizden daha derin bir bağlantıyı teşvik ediyor. Ancak Merkür ve Satürn arasındaki olumlu açıya dayanarak, bu kalp değişiminin tam da ihtiyacınız olan şey olduğu anlaşılıyor, Başak.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Güneş göksel bölgenizden yavaşça uzaklaştıkça, ego meseleleri daha az acil ve kaçınılmaz hale gelir. Yönetici gezegeniniz Venüs Yay burcundayken, yıldızlar sizi duygusal ve finansal yatırımlarınızı dışarıya çevirmeye çağırıyor. Yakın çevrenizi beslemekten ve yükseltmekten memnuniyet duyan kendi parçanızla yeniden ayarlama zamanı.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Duygularınızla yüzleşmek bugün pazarlık konusu değil çünkü Merkür ve Satürn geri harekette burcunuz ve Balık burcunda uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Kaygınızın bir köstebeği dağa dönüştürme yeteneğine karşı dikkatli olun, Akrep. Çoğu zaman, yaklaştığımız çatışmalar göründükleri kadar aşılmaz değildir. Onları öyleymiş gibi gösteren tek şey korkumuzdur.

 

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Azalan kambur Ay, bugün İkizler burcunda geri giden yönetici gezegeniniz Jüpiter ile birleşiyor. Ay evresi bizi artık hayat yolumuzla uyuşmayan fikirleri, inançları veya değerleri serbest bırakmaya çağırırken, yönetici gezegeniniz beyin fırtınası bölümünde çok ihtiyaç duyulan yardımı sunuyor. Bilinmeyene doğru maceraya atılmak kesinlikle korkutucu olabilir. Ama ihtiyacınız olan becerilere sahipsiniz, Yay.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Satürn gerilemesi, Balık ve Akrep burcundaki Merkür ile hayırlı bir üçgen oluşturarak, esnek düşünmeyi ve yaratıcı problem çözmeyi teşvik eden, uyumlu, su tarafından yönetilen bir zihniyetin başlangıcını oluşturur.

Şimdiye kadar denediğiniz çözümlerden hiçbiri etkili olmadıysa, neden aynı yolda devam ederek kendinizi cesaretlendiriyorsunuz? Yıldızlar, konfor alanınızın dışına bakmaya başlamanın zamanının geldiğini gösteriyor.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Boğa ve Yengeç burçları altındaki Uranüs gerilemesi ve Mars’ın elverişli sekstili heyecan, keyif ve eğlence hislerini çağrıştırıyor. Hayattaki her şey daha büyük bir şeye doğru bir basamak taşı olmak zorunda değil, Kova. Bazen, sadece eğlenmek için eğlenmeniz gerekir; diğer tarafta potansiyel ödüller veya övgüler vaadi için değil.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün gerilemesi ve Mars’ın burcunuz ve Yengeç’in altındaki uyumlu üçgeni, aksi takdirde su tarafından yönetilen bir göksel hizalanmaya ilginç, ateşli bir etki sunuyor.

Mars’ın enerjisi, her zaman haberdar olmadığınız bir iddia ve saldırganlık duygusu sağlıyor, ancak farklı olması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Bu duygulara yaslanın, Balık. Dizginleri ele almaktan ne kadar zevk aldığınıza şaşırabilirsiniz.

About The Author

Bir yanıt yazın