Günlük Burç Yorumları: 18 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 18 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 18 Ekim 2024

Dünün dolunayının kalıntıları, sırasıyla inatçı Boğa ve kaprisli Akrep burçlarının içgüdüsel Haumea’sına bakıyor.

Dünkü dolunayın kalıntıları sırasıyla Boğa ve Akrep burçları altında Haumea’ya doğrudan karşıtlık içinde bakarken, kozmos duygusal paradokslar ve çatışmalar üzerine göz kamaştırıcı bir ışık tutuyor. Venüs’ün Akrep ve Yay burçlarının zirvesindeki konumu, aşk ve öz saygıyı yöneten gezegen su ve ateş burçları arasında uçarken bu içsel çekişme hissini daha da kötüleştiriyor. Güneş ve Eris ile geri giden Chiron arasındaki karşıtlık, en büyük artı, kin, korku veya her ikisinden dolayı en iyi çıkarlarımıza karşı gelme dürtüsünü çağrıştırıyor.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Bir şeyi doğru hissetmediğiniz için yapmamakla, sadece başkalarının sizden bunu beklediğini hissettiğiniz için yapmamak arasında fark vardır. Yönetici gezegeniniz Mars, geri giden Uranüs ile bir sekstil ve geri giden Eris ile zorlu bir kare oluştururken, sadece sınırlarınızı test etmek uğruna hareket etme riskiyle karşı karşıyasınız.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs, su burcu Akrep ve ateş burcu Yay tarafından ayrı yönlere çekildikçe, içsel çatışma daha olası hale gelir. Bu duygusal gidiş gelişle başa çıkmanın en kolay yolu aşırılıklardan kaçınmaktır. Duygularınızı geldiği gibi hissedin, ancak sizi sürüklemesine izin vermeyin. Aklınızdan geçenleri söyleyin, ancak bunu nasıl yaptığınıza dikkat edin.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür’ün Akrep burcundaki uçuşu, göksel alanınızdan geçen devam eden Jüpiter geri hareketinin mükemmel bir ortağıdır.

Akrep’in yönetici gezegeniniz üzerindeki etkisi, karmaşık veya görkemli kavramların daha derin bir şekilde anlaşılmasını sağlar. Sadece “ne”yi belirlemek kolaylaşmakla kalmayacak, aynı zamanda bu hizalama “neden”i anlamanıza da yardımcı olacaktır. Buna dikkat ettiğinizden emin olun, İkizler.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Dün Koç burcundaki dolunay duyguları gergin ve çiğ yaptı. Şimdi, Ay Haumea ile doğrudan karşıtlığa geçtiğinde yaralarınızı sarmanın zamanı geldi. Bu karşı karşıya gelme, genellikle olumlu bir şey olan sezgileri ve içgüdüleri güçlendirecektir. Ancak, yıldızların paylaşmak zorunda olduğu vahiyler ilk başta hazmedilmesi kolay olmayabilir. Yine de sıkı tutun, Yengeç.

 

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Yönetici gök cismi Güneş, sırasıyla Terazi ve Koç burcunda geri giden Chiron ve Eris ile doğrudan karşıtlığını sürdürüyor.

Chiron duygusal zayıf noktalarınızı vurgularken ve Eris asi ruhunuzu harekete geçirirken, yıldızlar inatla hareket etme cazibesine karşı uyarıyor. Davranışlarınızla amacınızı anlatabilirsiniz. Ama bunun bedeli ne olacak, Aslan?

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür’ün Akrep burcundaki yolculuğu daha derin anlayış ve evrime giden yolları açar. Ancak, bu dönüşümsel dönem neredeyse dolunay olan Ay’ın inatçı Boğa burcundaki yerleşimi tarafından test ediliyor. Bu yeni fikirlere karşı duyduğunuz tedirginlik, çözülmemiş bir iç çatışmanın habercisidir. Bu rahatsızlığı bir pusula olarak kullanın ve sizi stresinizin temel nedenine götürün.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Akrep’in su bazlı etkisi, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcunda gerileyen Neptün ile üçgen açıda son anlarını yaşarken sağlam bir şekilde devam ediyor. Yine de yönetici gezegeniniz Yay burcunun ateşli bölgesine hızla yaklaşıyor, tutkuyu ve canlılığı iyi veya kötü yönde artırıyor. Güneş ve Eris’in karşıtlığı isyanı ve çatışmayı teşvik ederken, sözlerinizi ve eylemlerinizi izlemek daha da önemli hale gelecek.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Plüton’un Güneş ile olan zorlu karesi önümüzdeki birkaç gün boyunca çatışmayı teşvik edecek, egonuzu ve hayat yolunuz boyunca yön duygunuzu zorlayacak. Bunu bir ceza olarak görmemeye çalışın, Akrep. Bunun yerine, bunu bir öğrenme fırsatı olarak çerçeveleyin. Bu çalkantılı dönem inançlarınızı yeniden doğrulayabilir veya düzeltilmesi gereken alanları gösterebilir. Her iki şekilde de olumludur.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter gerilemesi, Eris ve Chiron gerilemesi ve Güneş bugün ilginç bir kozmik ilişki paylaşıyor. Jüpiter ve iki cüce gezegen bir sekstil oluşturuyor ve bu da statükoya karşı koymaya açık olmayı gösteriyor. Güneş ve cüce gezegenler arasındaki bir karşıtlık, bu değişikliklere yönelik olası bir iç çatışmayı gösteriyor. Neyse ki, yönetici gezegeniniz ve Güneş’in üçgeni ileride daha açık gökyüzünü gösteriyor.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Ceres’in burcunuzda ve Balık burcunda geri giden Satürn ile devam eden sekstili, karşılanmayan duygusal ihtiyaçlarınıza dikkatinizi çekmeye devam ediyor.

Bakılmak istemenin ama aynı zamanda her şeyi kendiniz yapmak istemenin bu paradoksal hisleri onları görmezden gelerek ortadan kalkmayacak. İlkini başarmak için ikincisine olan tutuşunuzu gevşetmelisiniz.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Uranüs’ün Venüs’le doğrudan karşıtlığı azaldıkça, aşk ve finans alanlarındaki stres veya huzursuzluk hisleri de azalmaya başlayacak. Çatışmanın çoğu artık geride kaldığına göre, bu deneyimin size öğrettiği dersleri gelecekteki çabalarınıza uygulamaya başlamanın zamanı geldi. Hayatın en kötü stresörlerinin olumlu yanı burada yatıyor, Kova: bilgelik.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Yönetici gezegeniniz, geri giden Neptün, bugün Venüs ile üçgeninin son anlarını yaşıyor.

En yakın ilişkilerinizi tazeleyerek bu enerjiyi hala buradayken değerlendirin. Platonik veya romantik bir buluşmada yeniden bağlantı kurun. Uygun olan yerlerde gelecek için plan yapın. Bu hizalama, aşkın nasıl görünebileceği ve hissedilebileceğine dair fikrinizi genişletmek için olgunlaştı.

Günlük Burç Yorumları: 18 Ekim 2024
Günlük Burç Yorumları: 18 Ekim 2024

About The Author

Bir yanıt yazın