Günlük Burç Yorumları: 14 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 14 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 14 Ekim 2024

Jüpiter’in geri hareketi ve Venüs ile Neptün’ün geri hareketi arasındaki üçgen, duygularımızı nasıl ifade edeceğimiz konusundaki fikirlerimizi altüst ediyor.

Jüpiter bu hafta İkizler burcunda gerileyerek güçleniyor ve yeni fikirler ve düşünme biçimleri ortaya çıkıyor. Önceden edinilmiş inançların sorgulanmasına ve sadakatlerin sorgulanmasına hazır olun. Bu devasa gezegen önümüzdeki dört ay boyunca geri hareket ederken hedefleri yeniden önceliklendirmek veya tamamen değiştirmek normal bir süreçtir. Bu tür değişiklikler ilk başta sinir bozucu olsa da, Terazi burcundaki Güneş ile bugün geri hareket eden Jüpiter arasındaki uyumlu üçgen, bu dönüşümün yalnızca uzun zamandır beklendiğini değil, aynı zamanda yaşam yolumuzla daha uyumlu olduğunu gösteriyor.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeme mücadelesi, yönetici gezegeniniz Mars’ın Güneş ile zorlu bir kare oluşturmasıyla bu hafta da devam ediyor.

Venüs’ün Mars ile üçgeni nedeniyle, hissettikleriniz doğrultusunda hareket etmek için daha fazla motivasyon hissedeceksiniz. Ancak Güneş’in karesi nazik bir kozmik uyarı sunuyor: Güçlü duygular her zaman göründükleri kadar gerçek değildir.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Venüs bugün Akrep ve Balık burcunda geri giden Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor ve her zamanki Dünya hakimiyetindeki benliğinize sert, su tarafından yönetilen bir tezat oluşturuyor.

Neptün resme yeni fikirler ve olasılıklar davet ederken, bu su burçları esnek ve uyumlu kalma özgürlüğü sunacak. Sizin tarafınızdan birazcık fedakarlık çok işe yarayabilir, Boğa.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür, Terazi ve Akrep burcunun zirvesinde Haumea ile birleşirken, sezginiz bugün her zamankinden yüksek.

Özellikle doğru ve yanlışı çözme veya karmaşık bir güç dinamiğini çözme bağlamında içgüdülerinizi dinleyin. Gerçekten de, bu sorunu kendinize verdiğinizden çok daha fazla çözme yeteneğine sahipsiniz, İkizler.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Büyüyen kambur Ay bugün Balık burcuna geçiyor ve sizi planlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmeye çağırıyor.

Yapmanız gereken herhangi bir ayarlama varsa, bunu yapmanın tam zamanı. Sadece Balık burcunun kendini küçümseme eğilimine karşı dikkatli olun. Düzeltilmesi gereken bir şeye sahip olmak başarısızlığın bir işareti değildir. Bunu belirlemeye istekli olmanız daha akıllıca bir zihniyettir.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Yönetici gök cismi, Terazi ve İkizler burcunda geri giden Jüpiter ile şanslı bir üçgen oluşturuyor ve sosyal adalet, eğitim ve kişisel gelişim konusunda yeni kavramlar ortaya çıkarıyor.

Zihninizi ve kalbinizi düşündüğünüz kadar haklı olmamanız olasılığına açık tutun. Ne tür sürprizler ortaya çıkarsa çıksın, Güneş ve Jüpiter’in olumlu yönü iyi olacağınızı gösteriyor.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Sezgileriniz bugün her zamankinden yüksek çünkü yönetici gezegeniniz Merkür, Terazi ve Akrep burcunun sınırında Haumea ile bir kavuşum oluşturuyor.

Bu hizalanma özellikle adaletsizlikler, yanlış anlaşılmalar ve zor kararlar arasında gezinmek için faydalıdır. Zaman kazanmak adına bu sorunları görmezden gelmeyin. Yavaşlayın ve içgüdülerinizi dinleyin, Başak.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Güneş ve Jüpiter’in burcunuz ve İkizler burcundaki gerilemesi yeni ve değişken düşünme biçimlerini teşvik ederken, yönetici gezegeniniz Venüs ve gerileyen Neptün arasındaki aynı açı yaratıcılık ve romantizm duygularını çağrıştırıyor.

Bu göksel hizalanma, hayatınızdaki yakın bir ilişkinin size bir şeyler öğretmeye çalıştığını gösteriyor. Ne söylemeye çalıştığını duymanız akıllıca olur.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Merkür ve Haumea burcunuzun ve Terazi burcunuzun zirvesinde birleşiyor, sezgiyi ve belki de daha da önemlisi, bu duyguları başkalarına kelimelerle ifade etme yeteneğini keskinleştiriyor.

Venüs hala burcunuzdan Neptün gerilemesiyle üçgen açıda uçarken, şimdi nasıl hissettiğiniz hakkında fikrinizi söylemenin zamanı. Kimse zihninizi okuyamaz, Akrep.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter’in İkizler ve Terazi’deki Güneş’le uyumlu üçgeni bu hafta da devam ediyor ve büyük bir refah ve bakış açısında değişiklikler getiriyor.

Geri giden yönetici gezegeniniz ayrıca Eris ve Koç’taki geri giden Chiron ile bir sekstil oluşturuyor ve bu yeni fikirlerin geçmişteki acılarla sarmalandığını gösteriyor. Zaman, şeyler hakkındaki hislerimizi değiştirmenin tuhaf bir yolunu buluyor, Yay.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Ceres ve yönetici gezegeniniz Satürn gerilemesiyle burcunuz ve Balık burcunuz altında elverişli bir sekstil oluştururken, önemli duygusal işler üstlenme ihtiyacı her zamankinden daha gerekli.

Yanlış şeye aşırı odaklanma yeteneğinizi hafife almayın, Oğlak. Belki de bu sorunun bu kadar devam etmesinin nedeni doğru yere bakmıyor olmanızdır.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Jüpiter’in geri hareketinin dönüştürücü gücü altında, daha önce somut gerçekler olarak benimsediğiniz inançlar ve fikirler parçalanmaya başlayabilir. Bu sadece kabul edilebilir olmakla kalmaz, aynı zamanda hayatın normal bir parçasıdır.

Gururunuzun sizi bir şeyin doğru olmaması nedeniyle, inandığınız her şeyin bir yalan olduğuna ikna etmesine izin vermeyin. Kendiniz için biraz sıralama yapmanın zamanı geldi.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün gerilemesi Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturarak kalbinizi platonik ve romantik aşkı ifade etmenin yeni yollarına açıyor.

Bu duygulara kendinizi rahat hissettiğiniz kadar yaslanın, sonra biraz daha ileri gitmeyi deneyin. Kendinizi açmak korkutucu bir süreçtir. Ancak aynı zamanda son derece ödüllendirici de olabilir. Bunu bilmenin tek yolu denemektir.

Günlük Burç Yorumları: 14 Ekim 2024
Günlük Burç Yorumları: 14 Ekim 2024


 

 



 

 

About The Author

Bir yanıt yazın