Günlük Burç Yorumları: 9 Ekim 2024

Terazi ve Koç burçlarındaki Merkür-Eris karşıtlığı, ne kadar zor olursa olsun inanç ve değerlerin savunulması gerektiğini gösterir.

Terazi’deki Merkür ile Koç’taki geri giden Eris arasındaki doğrudan karşıtlık, bugün eski gezegen ile Jüpiter (İkizler’de) arasındaki devam eden üçgeni etkilemeye başlayacak ve bunaltıcı derecede olumlu göksel görünüme asi bir hava katacak.

Merkür ile Eris arasındaki bir karşıtlık, kişinin kişisel inançları ve değerleri konusunda ileride bir meydan okuma olduğunu gösteriyor. Başkaları veya kendiniz adına konuşmak, çoğu zaman adil bir sonuç payıyla gelebilir. Ancak emin olun, yıldız gözlemcisi. Sessiz kalmak da öyle.

Yüksek yol yalnız ama ödüllendirici bir yoldur.

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Merkür ve Eris’in Terazi ve burcunuz altında gerilemesiyle, duygular bugün biraz yükselebilir. Gerçeğinizi söylemek sizin için hiçbir zaman bir sorun olmadı. Aslında, tam tersi daha gerçekçidir. Etrafınızdaki herkesi yakmadan aklınızdakini söylemenin bir yolu var, Koç. Daha nazik bir yaklaşım deneyin.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Yönetici gezegeniniz Venüs ve Mars arasındaki devam eden üçgen, aşk ve finans alanında refah ve iyi talihi işaret ediyor. Sırasıyla Akrep ve Yengeç’te, bu su tarafından yönetilen hizalanma esnek düşünmeyi ve içgüdülerinize güvenmeyi ödüllendiriyor. İçgüdülerinizi takip etmek başlamak için iyi bir yer. Ancak yolculuğa çıktığınızda, kendinizi hoş sürprizlere açık tutun.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür ve Eris geri hareketi arasındaki karşıtlık, varsayılan ayarı akışa uymak ve dalga yaratmamak olan biri için özellikle zor olacak gibi görünüyor. Bir ara bir şey için ayağa kalkmalısın, İkizler. Eğer bunu yapmak içinizde hoşnutsuzluk yaratıyorsa, dışarıda barışı korumanın ne anlamı var? Yıldızlar utanmaz gerçeğinizi istiyor.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Yay burcundaki hilal Ay’ın son günü, yönetici gök cismi ve İkizler burcundaki Jüpiter arasındaki azalan karşıtlıkla çakışıyor. Teorideki prensiplere tutunmayı bırakıp bunları gerçek hayata uygulamaya başlamanın zamanı geldi, Yengeç. Ay Oğlak burcuna doğru yaklaşırken, paranızı, enerjinizi ve zamanınızı ağzınızın olduğu yere koyma fırsatları ortaya çıkacak.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş’in Terazi ve Oğlak burcundaki Ceres ile devam eden karesi, ne yazık ki, her zamanki neşeli ruhunuza biraz göksel bir moral bozucu olarak hizmet ediyor. Her şeyi zahmetsizce yapan kişi olarak görülmek ne kadar eğlenceli olsa da, bu model basitçe sürdürülebilir değil – ne sizin ne de başkası için. Taşan tabağınızı gerçekçi bir şekilde ele almanın zamanı geldi, Aslan.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür ve Eris Terazi ve Koç burcunda geri hareket ederken, haklı olduğunuzu kanıtlama isteği her zamankinden daha güçlü hissedilecek. Bu yapılması gereken bir nokta olsa da, yıldızlar sizi ikinci kez bakmaya teşvik ediyor. Karşıtlıklar denge gerektirir ve “sana demiştim” serisine balıklama dalmak dengeye ulaşmanın en etkili yolu olmayabilir.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Venüs ve Mars, Akrep ve Yengeç’in altında uyumlu üçgenlerini sürdürüyor ve su hakimiyetindeki etkilerini şu anda Güneş, Makemake ve Merkür’ü barındıran burcunuza sunuyor. Merkür, Eris gerilemesiyle karşı karşıya geldiğinde, Venüs-Mars üçgeninin vaat ettiği ödüller için savaşmanız gerekebileceğini görebilirsiniz. Mutluluğu ve huzuru hak ediyorsunuz, Terazi. Geldiğinde bunu kabul etmekten korkmayın.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Plüton geri hareketi, Neptün geri hareketi ile uzun süredir devam eden sekstilini ve Uranüs geri hareketi ile üçgenini sürdürüyor ve benlik algımızda ve çevremizdeki dünyada dönüşümler vaat ediyor. Bu arada, Venüs ve Mars’ın burcunuz ve Yengeç’in altında üçgeni, daha dalgalı sularda ayakta kalmanıza yardımcı oluyor. Zemin sallantılı ve dengesiz hissettiğinde, toplumunuzla bağlantı kurmak istikrara kavuşmanıza ve güçlenmenize yardımcı olabilir.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter bugün Merkür ile üçgen ve Chiron ve Eris ile altmışlık açısını sürdürüyor ve bu da geçmiş deneyimlerinizi kendinizin veya başkalarının iyiliği için kullanma fırsatına işaret ediyor. Şeyler nadiren göründükleri kadar yenidir, Yay. Bu özel durumun ayrıntılarını ortadan kaldırırsanız, muhtemelen bu engeli daha önce gördüğünüzü fark edersiniz.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Burcunuzdaki Ceres ile Terazi burcundaki Güneş arasındaki devam eden kare yetersizlik, tükenmişlik ve tatminsizlik hislerinin devam etmesine neden olur. Yıldızlar hayatınızda değişiklikler yapmak için mükemmel zamanı beklemeyi bırakıp sadece yapmanızı söyler. Gerçekten de, bir şey yapmamak için her zaman bir milyon neden olacaktır. Meşgul olmak asla gitmeyen bir bahanedir.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Yönetici gezegeniniz Uranüs, Neptün gerilemesiyle olumlu ama büyük ölçüde verimsiz bir sekstilde kilitlenmiş durumda. Bu hizalanma, kolaylık veya hayalperest düşünceden dolayı diğer insanlar veya durumlar hakkında kendimizi yanıltma riskini artırıyor. Neyse ki, bu gerileme gezegenlerinin içgözlemsel yönü, odağı içeriye kaydırmaya yardımcı olarak, bu potansiyel yanlış yönlendirme mayın tarlasında daha ustaca gezinmenize yardımcı oluyor.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Yönetici gezegeniniz, geri giden Neptün, burcunuzdaki ve Yay burcundaki artan hilal Ay ile kısa ama zorlu bir kare oluşturuyor. İleriye giden yolu gördüğümüz için, her zaman yola girmeyi kolaylaştırmıyor. Bu yeni koşullara uyum sağlarken kendinize hoşgörü gösterin, Balık. Gergin hissetmenize izin veriliyor. Ancak yine de bir hamle yapmalısınız.

About The Author

Bir yanıt yazın