Terazi, Ekim 2024: Aylık Burç Yorumları

Empatik, romantik ve yaratıcı Terazi burçları için : Ekim ayı boyunca tadını çıkarabileceğiniz, üzerinde çalışabileceğiniz ve elde edebileceğiniz şeyler.

Ayınız kesinlikle bir patlamayla başlıyor. 2 Ekim’de burcunuzun altında üç güçlü gök olayı gerçekleşecek. Bunlar arasında bir güneş tutulması, yeni bir Ay ve Makemake ile Merkür arasındaki bir kavuşum yer alıyor .

   –İlk olarak, güneş tutulmasıyla başlayacağız. Görünür tutulma yalnızca nispeten küçük bir yıldız gözlemcisi grubu tarafından görülecek. Ancak bu önemli kozmik olay dünya çapında kalplerde ve zihinlerde hissedilecek. Güneş’in ego odaklı ruhu Ay’ın karanlık duygusal tarafı tarafından gölgede bırakıldıkça, tutulma yeniden doğuşu ve yeni başlangıçları müjdeliyor.

   –Yeni Ay, bu dönüşüm ve evrim hislerini artıracak, sizi düşünmeye ve içgüdülerinize yaslanmaya çağıracak. Bu, özellikle iletişimsel ve aktivist ruhumuzu canlandıran Merkür-Makemake kavuşumunun etkisi altında faydalı olacaktır.

Güneş tutulmasıyla birlikte, tüm göksel işaretler yalnızca başkalarıyla ve toplumunuzla olan ilişkilerinize değil, aynı zamanda öz saygınıza da daha iyi hizmet edecek bir dönüşüme işaret ediyor.

Ekim ayının ilk birkaç gününü önceliklerinizi ciddiye alarak kullanın. Ne yapmanız gerektiğini düşündüğünüze odaklanmayın . Kalbinizi takip edin ve bunun sizi nereye götürdüğünü görün.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Ekim ayının büyük bölümünde Akrep burcunda uçacağını belirtmek önemlidir .

Bu süre zarfında, başkalarını dışarıda tutmak için duvarlar örerek kalbinizi korumaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Gerçekten de, bu sizin gibi tipik olarak açık yürekli ve empatik biri için bir dönüşüm olurdu , Terazi.

Ancak bu, yukarıda bahsedilen güneş tutulmasıyla yıldızların çağırdığı evrim olmayabilir. Gerçekten de, bazen, kendimizi kapatma dürtüsünü hissettiğimiz an, kendimizi daha fazla açmamız gereken andır. Duygusal yumuşak noktalarımızı biraz dürterek, onları sağlamlaştırabilir ve daha güçlü hale getirebiliriz.

Elbette bu son derece zor bir süreç olabilir. Ancak şans eseri, 4 Ekim’de göksel bir talih yolunuza çıkacak. Bu günde, Venüs Balık burcunda geri giden Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor .

Halkalı geri giden gezegen, ister gerçek ister retorik olsun, zor konuşmalarla yüzleşme ihtiyacını vurguluyor. Özellikle bu inançların Venüs tarafından temsil edilen kalp veya cüzdan meseleleriyle nasıl bağlantılı olduğu bağlamında maneviyat ve ideoloji soruları ortaya çıkacak. Üçlü görünümün olumlu doğası, kozmosun disiplincisi olarak ünlenen Satürn’ün dikkatinize getirdiği her türlü zorluğa rağmen refahı gösteriyor.

Bu üçgen, kısa bir süre sonra 8 Ekim’de Venüs ve Mars’ın aynı hizaya kilitlendiği bir başkası tarafından takip edilecek. Yengeç’teki Mars artan hassasiyete yol açabilir. Bu, ateşli tutku veya duygusal sorumluluk gibi olumlu şekillerde veya gergin kişilerarası çatışmalar veya kendine acıyan davranışlar gibi olumsuz şekillerde ortaya çıkma potansiyeline sahiptir.

Venüs ile olan üçgenine dayanarak, yıldızlar Mars’ın Yengeç yerleşiminin daha parlak taraflarının tadını çıkaracağınızı öne sürüyor gibi görünüyor. Bu günde, romantik, platonik, profesyonel veya eğlence amaçlı olsun, tutkularınıza yaslanın. Bu, bu ilgi alanlarını ve çabaları bir sonraki seviyeye taşımak için özellikle etkili bir gün olacak.

Ayın ortasına doğru, daha önceki güneş tutulmasının getirdiği değişiklikler yerleşmeye başlayacak. Bu geçişin yeniliği, genellikle daha uzun süreli etkilerin bazılarını maskeleyebilir. Ve aslında, bunlardan bazıları ilk başta olumsuz görünebilir.

Venüs ve Uranüs sırasıyla Akrep ve Boğa burçları altında gergin bir karşıtlıkta dururken , yıldızlar tam olarak uyum sağlama isteğinize meydan okuyacak.

Uzun vadeli uyum, ilk başta sizi huzursuz hissettiren aynı rahatsızlık noktasına birden fazla kez geri dönmeyi gerektirir. Dönüşümün gerçekleşmesi gerekiyorsa, bu süreç yeni bakış açınızı sağlamlaştırmaya ve içindeki kararlılığınızı güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Eğer gerçekleşmeyecekse, bu ziyaretler bir çıkış yolu sunmaya ve yeni bir bakış açısı bulmaya yardımcı olabilir. Ancak dikkatli olun, Terazi: biraz rahatsızlık olmadan hiçbir metamorfoz gerçekleşmez. Geri dönmeye karar verirseniz tüm süreci yeniden başlatacaksınız.

Venüs ve Uranüs’ün karşıtlığından iki gün sonra, yönetici gezegeniniz 16 Ekim’de Neptün gerilemesiyle olumlu bir üçgen oluşturuyor.

Neptün gerilemesi sizi hayallerinize ve fantezilerinize yaslanmaya çağırırken, arada sırada pembe renkli bakış açılarını kontrol etmeniz için ince bir hatırlatma da sunuyor. Neptün gerilemesi, duygularınızın zihninizin ve ruhunuzun önüne geçmesine izin vermemek için egzersiz yapma zamanıdır. Bu gezegen ve Venüs arasındaki üçgen, bu dersi çabucak kavrayacağınızı gösteriyor. Bu süre zarfında herhangi bir büyük romantik veya finansal karar alma konusunda dikkatli olun. Yıldızlar, daha basit kozmik etkiler sizin lehinize çalıştığında beklemenin daha iyi olabileceğini gösteriyor. Neptün biraz aldatıcı olabilir.

Venüs ateşli, girişken Yay burcuna geçmeden hemen önce , Koç burcu ve burcunuzun altında dolunay ve Makemake arasında güçlü bir karşıtlık meydana geliyor.

Makemake, ayın ilk birkaç gününde ortaya çıkardığı vahiyleri yeniden gözden geçirmenizi istiyor. Dolunay sayesinde duygular her zamankinden daha yüksek olacak. Bu karşıtlığın günü olan 16 Ekim, ruhunuzu tüketen değil, besleyen davranışların, arayışların ve ilişkilerin belirlenmesinde özellikle yardımcı olacak.

Sonraki göksel hizalanmalar bu karşıtlığın gerginlik ve çatışma getireceğini gösteriyor. Yay burcu sizin gibi bir hava burcu için biraz fazla ateşli olma eğilimindedir, Terazi.

Bu sizi prensiplerinizle ve başkalarını memnun etme arzunuzla ters düşürür. Bu sıralarda, Venüs Satürn’ü geri harekette tekrar ziyaret edecek – bu sefer 28 Ekim’de yerine oturacak bir karede. Bu hayat derslerini iyi bir şekilde kullanmaya başlamanın zamanı geldi, Terazi. Değerlerinizin arkasında durmak ve hedeflerinizle uyumlu bir yol izlemek, artık çabalarınıza fayda sağlamayan bazı şeyleri (veya insanları) bırakmayı gerektirir. 29 Ekim’de burcunuzun altında azalan hilal Ay, yıldızların önünüze koyduğu değişiklikleri yapmanız için sizi motive edecektir.

Böylece aylık önemli noktalarınız sona eriyor.

Terazi, Ekim 2024: Aylık Burç Yorumları
Terazi, Ekim 2024: Aylık Burç Yorumları


 


 


 

 

About The Author

Bir yanıt yazın