Günlük Burç Yorumları: 4 Ekim 2024

Venüs, Mars ve Satürn geri harekette, sırasıyla Akrep, Yengeç ve Balık olmak üzere üç su burcunun altında güçlü bir üçgen oluşturuyor.

Akrep’teki Venüs, Yengeç’teki Mars ve Balık’taki geri giden Satürn arasındaki güçlü üçgen bugün de devam ediyor. Bu göksel hizalanmanın su ağırlıklı etkisi esneklik ve sezgi hislerini artırıyor. Ancak dikkatli ol, yıldız gözlemcisi. Kendi haline bırakıldığında, bu serbest biçimli tutum hızla istikrarsızlığa ve aşırı duyarlılığa dönüşebilir. Yine de, genel olarak konuşursak, bu üçlü üçgen pozitiflik ve iyi şans getiriyor. Geri giden Satürn bizi tatsız ama gerekli yükümlülüklerle başa çıkmaya çağırırken, Mars motivasyon ve Venüs ekstra duygusal ve finansal bant genişliği sunuyor. Yıldızların mesajı açık: içgüdülerine güven, sonra akışa bırak.

 

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Koç, hayatımızda bizim için iyi olan her şeyin hemen bir anlamı olması gerekmez.

Yönetici gezegeniniz Mars, Merkür ile zorlu bir kare oluştururken, etrafınızda olup biten olaylar için mantıklı bir sebep bulmakta zorlanabilirsiniz. Ama belki de bunu anlamak sizin işiniz değildir. Belki de, yıldızlar karşı çıkıyor, sizin tek işiniz onu deneyimlemektir.

 

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Her zaman her şeyi ya da hiçbir şeyi kabul eden bir tip oldunuz ve bugünkü göksel hizalanmanız, ilkine doğru eğildiğinizi gösteriyor.

Venüs’ün Mars ve Satürn gerilemesiyle çakışan üçgenleri, kendinizi bu çabaya adadığınızda çok ihtiyaç duyduğunuz bir kozmik enerji artışı sunuyor. Eğilmeye devam edin. Momentum kritik öneme sahip ve aşırı düşünmek veya ikinci kez tahmin etmek için yavaşlamak, şu ana kadar kazandığınız hızı sabote etmekten başka bir işe yaramayacaktır.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Terazi burcunda ve Mars’ın Yengeç burcunda olması arasındaki gergin kare, daha büyük iyiliği yatıştırma arzunuz ile isteklerinizi onurlandırma ihtiyacınız arasında bir uyumsuzluk olduğunu gösteriyor.

İnsanları memnun etme eğiliminizin ara sıra içe dönebileceğini ve dönmesi gerektiğini unutmayın, İkizler. Başkalarına bahşetmeye çalıştığınız mutluluğun aynısını siz de hak ediyorsunuz.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Hilal Ay’ın Plüton ile karesi, hedeflerinize doğru ilerlerken yolda olası bir tümseğe işaret ediyor. Bu engel, kaygılarınız, dışsal bir engel veya ilerlemenizi yavaşlatan başka bir şey olabilir.

Neyse ki Mars burcunuzun altında ve geri giden Satürn ile iddialı bir üçgen oluşturuyor. Sürece güvenin, Yengeç. Küçük adımlar bile büyük fark yaratır.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Güneş’in Terazi ve Oğlak burcundaki Ceres ile karesi, ev hayatınızın olması gerektiği gibi teselli ve restorasyon sunmadığını gösteriyor.

En mahrem ortamlarınızı yeniden düşünmek için biraz zaman ayırın. Ev ve iş hayatınız arasında yeterli ayrım var mı? Gereksiz strese neden olan insanlar veya şeyler var mı? Bu sorunları ne kadar erken ele alırsanız, o kadar mutlu olursunuz.

 

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür ve Mars, sırasıyla Terazi ve Yengeç’in altında gergin bir karede çarpışmaya devam ediyor.

Yönetici gezegeninizin iletişimsel ruhu doğrudan Mars’ın motivasyonel enerjisine karşı geldiğinden, gerçeğinizi söylemek daha zor gelebilir. Ama emin olun Başak. Hiçbir zaman her şeyi tamamen bırakan biri olmadınız. Şimdi konuşun, yoksa daha sonra yolunu bulur.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Yengeç ve burcunuzun altındaki Mars ve Merkür arasındaki kare bugün berraklığı bulandırmakla tehdit ediyor, ancak sisin içinden sizi yönlendiren bol miktarda göksel iyi şans var. Venüs, Mars ve geri giden Satürn ile üçgen açıda uçarken, kozmos çabalarınızda sizi destekliyor. Yol net olmasa bile doğru yönde ilerlediğinize güvenin.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Yönetici gezegeninizin Uranüs gerilemesiyle uyumlu üçgeni, Plüton’un büyüyen hilal Ay’la olan zorlu karesinin ortaya çıkardığı endişeleri yatıştırmalı.

Yani, ilk planlarınız işe yaramadı. Ne kadar sinir bozucu olsa da, doğru yöne gitmeniz gerektiğini bilmenize bir adım daha yaklaştınız, Akrep. Bakış açınızdaki bir değişiklik, bu aksiliğin kılık değiştirmiş bir lütuf olduğunu ortaya koyuyor.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Hilal Ay Jüpiter ile kısa ama talihli bir üçgenden geçerken, yıldızlar mecazi tekerleklerin harekete geçmesine yardımcı olacak.

Şimdi beyin fırtınası yapma, planlama ve hazırlık zamanı, Yay. Ay ay döngüsünden ne kadar çok geçerse, bu planlarla ilerlemek için aciliyet o kadar artacaktır. Hazır olduğunuzdan emin olun.

 

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Satürn’ün geri hareketinin Venüs ve Mars ile olan güçlü çift üçgeni göksel bir motivasyon ve iyi şans artışı sunar. Bir engel arayarak bu pozitif enerjiyi korkutmaya çalışmayın.

Bir sorun aramaya ne kadar çok çalışırsanız, o kadar olası bir sorun ortaya çıkar. Bu refahın tadını, onu sorgulamadan olduğu gibi çıkarırsanız ne olabilir?

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Uranüs ve Neptün gerilemesi arasındaki sekstil, önümüzdeki yolu şekillendirmeye devam ediyor ve hayallerimizi elle tutulur gerçekliklere dönüştürüyor.

Bu, fantezilerimizi gerçeğe dönüştürmemize yardımcı olabilirken, bu gezegenlerin büyük ölçüde hareketsiz yönü, mesafeliliği ve çevremizin tatsız unsurlarına karşı körlüğü de artırabilir. Hayal kurmaya devam edin, ancak arada sırada aşırı pembe bakış açıları olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.

 

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün’ün geri hareketinin Uranüs’le geri hareketinin sekstili devam ederken, derin düşüncelere dalmaktan veya aşırı hayalperest düşüncelere kapılmak konusunda dikkatli olun. Biraz hayal kurmakta yanlış bir şey yok.

Ancak bu süreçte kendinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olun. Hayat zaten yeterince zor. Zihninizin gereksiz yere kendi kalp ağrınıza katkıda bulunma yeteneğini hafife almayın, Balık.

 

 

 

 



 

 

About The Author

Bir yanıt yazın