Günlük Burç Yorumları: 3 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 3 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 3 Ekim 2024

Bugün Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, kendimizi ve toplumumuzu geliştirmenin yollarını düşünmemizi teşvik ediyor.

Dünkü tutulmanın ardından, Mars ve Venüs arasındaki üçgen, sıcaklığı artırarak aşk ve tutku hislerini artırıyor.

Bu arada, hala karanlık olan Ay’ın kırmızı gezegenle karesi, aciliyet duygusu yaratıyor ve kişinin hisleri hakkında gerçeği konuşması için motivasyonu artırıyor. Bu süre zarfında sabır bulmak zor olacak ve bazı kalp meselelerinde bu iyi bir şey olabilir.

Genellikle sahip olduğumuzu varsaydığımız zamandan, başkalarına önemsediğimizi söylemek için yararlanırız. Ancak bugün, yıldızlar bizi her gün sanki o zaman tükenmek üzereymiş gibi yaşasaydık hayatın nasıl olabileceğini düşünmeye çağırıyor. O zaman ne derdik?

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Yönetici gezegeniniz ve Venüs’ün uyumlu üçgeni bugün aşk, romantizm ve tutku duygularını güçlendiriyor.

Mars ve karanlık Ay arasındaki zorlu bir kare ile eşleştirildiğinde, gerçeğinizi konuşmak için beklemek zorunda kalmanın gerçek veya algılanan duygusuyla boğulmuş hissedebilirsiniz. Şu anda söylemek istediğinizi söylemenizi gerçekten engelleyen şey nedir?

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Gerçeğinizi söylemeden önce gergin hissetmeniz normaldir, Boğa.

Bunu yanlış bir şey yaptığınızın bir işareti olarak algılamakta acele etmeyin.

İstikrarlı bir statükodan hoşlanan biri için, bu tür savunmasız itiraflar, sonrasında her şeyin ne kadar farklı olacağı nedeniyle daha da korkutucu görünebilir.

Peki hislerinizi gizlemek çok daha rahatlatıcı mı?

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Yönetici gezegeniniz Makemake ve Güneş ile kavuşumda hala karanlık olan Ay arasında uçuyor ve Terazi burcunda ilginç bir göksel trafik sıkışıklığı yaratıyor.

Bu güçlü hizalanma, planlama aşamalarınızda biraz daha devam etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Birkaç ekstra gün düşünmenin neler ortaya çıkarabileceğine şaşıracaksınız. Ama sabırlı olmalısınız, İkizler.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Kararınızı tamamen vermeden önce duygularınızı iletmenin yolları vardır.

Kararsızlık hakkında bir tartışma yine de bir tartışmadır. Tereddütleriniz veya endişeleriniz hakkında açılmak, her iki tarafa da yardımcı olacak bir diyaloğu başlatabilir. Elbette, bunu yapmak sizin tarafınızdan önemli miktarda cesaret gerektirir.

Yeni Ay’ın zeki, iletişimci Merkür’e yakınlığı yardımcı olmalıdır.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Yıldızlar sizi muazzam bir tatmin ve ödül vaat eden bir yola yönlendiriyor.

Gerçekten de, Güneş’in Merkür, Makemake ve yeniden ayarlanan Yeni Ay ile birlikte Terazi’den geçmesi, yakın çevrenizde yeni potansiyel zirvelerini ortaya koyuyor. Onların rehberliğini izlemeye devam edin.

Hayatta tek bir amaca bağlı değiliz. Yıldızlar, önünüze çıkacak başka bir amaç olduğunu gösteriyor.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Hayat, sadece diğer insanların duymak istediğini düşündüğün şeyleri söylemekle kendini sınırlamak için çok kısa, Başak.

Yönetici gezegenin Merkür’ün, onarıcı Yeni Ay ile meydan okuyan karesi, bir şeyin seni söylemekten alıkoyduğunu gösteriyor. Duygularının sonunda dışarı çıkma ihtimali çok yüksek. Onların nasıl davranacağı konusunda söz sahibi olmayı tercih etmez misin?

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Bugün sizin için göksel olarak çok şey oluyor, Terazi. Sadece Güneş, Merkür, Makemake ve Yeni Ay burcunuzun altında birlikte uçmuyor.

Ama yönetici gezegeniniz Venüs de Mars ile cilveli bir üçgen oluşturuyor. Neyse ki, tüm bu yıldızlı burçlar olumlu okunuyor. Bugün sevginizi belli etmekten korkmayın. Başkaları buna tanık olmaktan mutluluk duyacaktır.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Venüs ve Mars arasındaki üçgen, burcunuz ve Yengeç’te gerçekleşiyor ve yalnızca duygusal duyarlılığınızı değil, başkalarının da duygusal duyarlılığını artırıyor.

Hayatınızdaki önemli biriyle aranızdaki kişilerarası dinamikleri net bir şekilde görebiliyorsunuz. Bu sezgiye göre hareket etmekten ve aklınızdan geçenleri söylemekten korkmayın, Akrep.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter ve Chiron’un geri hareketinin devam eden sekstili, Güneş ve Makemake arasındaki bir kavuşumdan faydalı bir destek alıyor ve yaşanmış deneyimlerimizi kullanarak başkalarına en iyi şekilde nasıl yardım edebileceğimizi ortaya koyuyor. Yıllar önce bir mücadelede aradığınız bir gümüş astar bulutların arasından görünmeye başlıyor. Gerçekten de kapanış birçok biçimde gelir, Yay.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Satürn gerilemesi Venüs ile uyumlu bir üçgende uçuyor, Venüs de Mars ile bu ezici derecede olumlu açıyı oluşturuyor. Kırmızı gezegenin yönetici gök cismine olan uzak bağlantısı motivasyonu ve sohbet başlatma veya ilk adımı atma isteğini artırıyor. Bu enerjiyi buradayken değerlendirdiğinizden emin olun. Kesinlikle sonsuza kadar sürmeyecek, Oğlak.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Normalde, Venüs ve Mars arasındaki üçgen Zodyak boyunca tutkulu bir enerji yayar. Ancak kozmos burcunuz Kova’ya ince bir uyarıda bulunur: fantezi sıklıkla gerçeklik gibi görünebilir. Durma çağrısı değil, teslim olma çağrısı, yönetici gezegeniniz ve geri giden Neptün arasındaki bir sekstil, bir durumu düşündüğünüz kadar doğru okumadığınız olasılığını artırır.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Kalbinizi takip etmek ve kartların düştüğü yere bırakmanın takdire şayan bir yanı olsa da, planlama ve hazırlıkta da bir değer var, Balık. Yönetici gezegeniniz ve geri giden Uranüs arasındaki sekstil, bir şeylerin ters gitme olasılığını artırır. Birkaç ekstra önsezi anı bile, kişilerarası dinamikler konusunda büyük bir fark yaratabilir.

Günlük Burç Yorumları: 3 Ekim 2024
Günlük Burç Yorumları: 3 Ekim 2024

About The Author

Bir yanıt yazın