Günlük Burç Yorumları: 2 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 2 Ekim 2024

Günlük Burç Yorumları: 2 Ekim 2024

Koç: 21 Mart – 19 Nisan

Mars bugün Terazi’nin güneş tutulmasıyla gergin bir kare oluşturuyor ve bu da yardım etme isteği ile nereden başlayacağına dair bilgi eksikliği arasında bir mücadele olduğunu gösteriyor. Girişimci tavrınızı kendi lehinize kullanın, Koç.

Önünüzde bir yol yoksa, belki de kendiniz bir yol yaratmaya başlamanın zamanı gelmiştir. Sizi doğru yöne yönlendirebilecek topluluk üyelerine ulaşın.

 

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs

Venüs’ün iki önemli gezegensel açısı, bugünkü güneş tutulmasını iyi tamamlıyor.

Yönetici gezegeniniz ve Ceres arasındaki ilk sekstil, neye ihtiyaç duyduğunuz ve başkalarına en iyi şekilde nasıl bakacağınız konusunda netlik sunuyor.

Ayrıca, Venüs-Satürn gerileme üçgeni, bu vahiyler üzerine harekete geçmek için motivasyon sağlıyor. İster kişisel ister toplum çapında olsun, bugünün oyununun adı gelişme.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran

Merkür’ün bugünkü güneş tutulmasına yakınlığı daha büyük kavrama becerileri ve daha güçlü bir sezgi sağlıyor. Jüpiter hala burcunuzun altında uçarken, bu göksel hizalanma büyük bir refah ve ilerleme vaat ediyor. Daha büyük resmin ihtişamının sizi bunaltmasına izin vermek yerine, bugün her şeyi aşırı odaklı tutun. Merkür’ün hedeflerinize doğru atabileceğiniz küçük ve makul adımları ortaya çıkarmasına izin verin.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz

Yönetici gök cismi, bugünün güçlü güneş tutulmasını yaratmak için Güneş’in önünden geçerken, yıldızlar odaklarını içe doğru kaydırıyor. Terazi, karışıma dengeleyici, adalet odaklı bir etki sunarken, bugün değerleriniz için verdiğiniz mücadelede ne kadar yol kat ettiğinizi analiz etmek için harika bir gün. Buradan nereye gidebilirsiniz? Bir sonraki hamleyi belirlemek için geçmiş deneyimlerinizi kullanın.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos

Bugünkü güneş tutulması bize, konuşmanın her zaman yeterli olmadığını hatırlatıyor, Aslan. Çoğu zaman, bir şeylerin gerçekten tutunması için eyleme geçmemiz gerekir. Kaynaklarınızı, ister finansal ister başka türlü olsun, ağzınızdan çıkanı ortaya koymaya başlamanın zamanı geldi. Bugünkü tutulmanın içe dönük doğası, sizi yeniden kalibre etmenize ve en iyi yöne yönlendirmenize yardımcı olacak.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül

Merkür’ün Terazi burcunda güneş tutulmasına yakın uçmasıyla, ileriye doğru en iyi yollar daha belirgin hale gelecek. Yakın çevreniz bugün sorun çözme becerilerinizi kullanabilir, Başak. Eski bir atasözünün dediği gibi, önceden hazırlık yapmak kötü performansı önler. Harekete geçmek için motivasyonu toplamak bir şeydir. Tam olarak ne yapacağınızı bulmak başka bir şeydir. Yıldızlar sizi ikincisine odaklanmaya teşvik ediyor.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim

Bugünkü güneş tutulması, göksel alanınız altında gerçekleştiği için Zodyak’ın geri kalanından daha somut bir şekilde sizi etkiliyor. Dünyayı bulduğumuzdan daha iyi bir yer haline getirmek için devam eden çaba, zorlu bir çaba olabilir. Ancak emin olun, Terazi: Bunu yapmanın içsel ve dışsal tatmini, çalışmaya fazlasıyla değer. Ödüle odaklanın.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım

Venüs’ün burcunuzdan geçen devam eden uçuşu, güneş tutulması tahmininize ilginç bir bakış açısı katıyor. Ne kadar mantıksız görünse de, daha fazlasını elde etmek için bazı kaynakları harcamalısınız. Başkalarına duygusal olarak yatırım yapmak kalbiniz için harikalar yaratabilir. Aynı şekilde, finansal yatırımlar ileride daha büyük bir servete yol açabilir. Kendinizi dünyadan soyutlamak, gücünüzü kurtaramaz, tüketir.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık

Jüpiter’in değişken İkizler burcunda uçmasıyla, bugünün güneş tutulması hedeflerinize ve topluluğunuzun daha büyük hırslarına en iyi şekilde hizmet etmenin yeni yollarını keşfetmek için özellikle değerli olacak. Yanılma yeteneğinizi hafife almayın. Hepimiz dış dünyamızı dinlemekten kazanç elde ederiz. Gururunuzun bu bilgiyi sizden saklama yeteneğine karşı dikkatli olun.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak

Satürn’ün Balık burcunda devam eden geri hareketi, gerekli olan her yere sınır koyma pratiği yapmak için bolca fırsat sunuyor. Bugünkü güneş tutulmasıyla birlikte, yıldızlar sizi başkalarında veya kendinizde gerici davranışlara nasıl tahammül ettiğinizi veya izin verdiğinizi düşünmeye çağırıyor. Dünyayı değiştiremeyiz, ancak zihinlerimizi değiştirebiliriz – hatta sevdiklerimizin zihinlerini bile. Ve bu bir başlangıç.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat

Boğa burcundaki Uranüs geri hareketinin yerleşimi, keşfetme ve yaratma isteğiniz ile bunu yalnızca kendi şartlarınıza göre yapma arzunuz arasında bir çekişmeyi teşvik etmeye devam ediyor. Zamanımızı veya enerjimizi her zaman en iyi şekilde kullanmayı seçemiyoruz, Kova. Bazen evren bize bunun ne olması gerektiğini söyler. Söylemeye çalıştığı şeyi dinlemeniz akıllıca olur.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart

Neptün geri hareketi, Uranüs geri hareketi ile sekstilini sürdürüyor ve hayal gücümüzün iyi, kötü ve çirkin yönlerinin gelişmesi için kapıyı açıyor. Kutunun dışını keşfetmeye devam edin. Ancak bu fantezileri gerçeğe dönüştürmek için bir planınız olduğundan emin olun. Hayal kurmak güzeldir, ancak bu tek başına güneş tutulmasının bugün akla getirdiği sorunları çözmez.

Günlük Burç Yorumları: 2 Ekim 2024
Günlük Burç Yorumları: 2 Ekim 2024




 

 

About The Author

Bir yanıt yazın