Avustralyalı Şirket retimer 3'ü Piyasaya Sürüyor

Avustralyalı Şirket retimer 3'ü Piyasaya Sürüyor

Avustralyalı Şirket retimer 3’ü Piyasaya Sürüyor

İster başlangıç ​​uykusuzluğuyla başa çıkın, ister yeni saat dilimlerine uyum sağlamakta zorlanıyor olun, ister vardiyalı çalışmanın zorluklarıyla karşı karşıya olun…

Uykunun fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlık için önemi iyi bilinmektedir.

Günlük hayatımızda sıklıkla uyku kesintisi örnekleriyle karşılaşıyoruz ve dünya çapında her 3 kişiden 1’i uyku kalitesi veya miktarıyla ilgili sorunlar yaşıyor.

   –Vardiyalı çalışma (veya gece geç saatlere kadar çalışma) bunun en iyi örneğidir; araştırmalar, gece vardiyalarında yeterince uyumayanlar arasında ölümcül kazaların önemli ölçüde daha yüksek oranda meydana geldiğini göstermektedir.

Jet lag, birden fazla zaman dilimini geçmenin en iyi şekilde işlev görme yeteneğimizde orta ila şiddetli kesintilere yol açtığı bir diğer yaygın sorundur. Bu kesintilerin şiddeti, sirkadiyen ritimlerimiz ve vücut saatlerimiz uyum sağlamakta zorlandığı için geçilen zaman dilimlerinin sayısıyla doğru orantılıdır.

Akıllı Uyku Giyilebilir Cihazı
Akıllı Uyku Giyilebilir Cihazı

Giderek daha fazla insan uykunun, beslenme ve egzersiz kadar iyi sağlık ve uzun ömür için önemli olduğunu fark ediyor.

Uyku, genel refahın temel bir dayanağı olarak giderek daha fazla tanınıyor.

-Son on yılda, çok sayıda araştırma çalışması, bozulan uykunun atletik ve spor performansı üzerindeki olumsuz etkisini göstermiştir.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin ruh sağlığı yönergeleri, uykunun hem ruh hem de fiziksel sağlık için önemini vurgulayarak, yeterliliği, uygun sirkadiyen uyumu, uyku kalitesini ve uyku bozukluklarının olmamasını temel faktörler olarak vurgulamaktadır.

Uykunun önemine dair farkındalık artmaya devam ettikçe, akıllı saatler, akıllı yüzükler ve uyku davranışını izlemek ve takip etmek için tasarlanmış uygulamalar gibi giyilebilir cihazların yaygınlaştığını görüyoruz.

Sensör teknolojisi ve yapay zekadaki gelişmeler bu giyilebilir cihazları giderek daha karmaşık hale getirse de, bunlar öncelikli olarak izleme araçları olarak hizmet ediyor. Günlük adımlarımızı sayan geçmişteki akıllı bilekliklere benzer şekilde, bu cihazlar herhangi bir çözüm sunmadan yalnızca uykuyu takip ediyor.

Flinders Üniversitesi’nin araştırmaları ve Motherson grubuyla sanayi işbirliği sonucu ortaya çıkan Avustralyalı bir şirket olan Re-Time Pty Ltd, 2012’den beri uyku bozukluklarına yönelik çözümler sunuyor.

Işık terapisini kullanarak Mevsimsel Duygusal Bozukluk ve Sirkadiyen Ritim Bozuklukları için ilk ürünlerini tanıttılar.

Etkili uyku çözümlerine yönelik artan talebi fark ederek, şimdi milyonlarca zayıf sirkadiyen ritimden ve bunun genel yaşam kaliteleri üzerindeki etkisinden muzdarip olan insanlar için akıllı bir giyilebilir cihaz olan retimer 3’ü piyasaya sürüyorlar.

Ürün, Dr. Leon Lack rehberliğinde Güney Avustralya’daki Flinders Üniversitesi’nde yürütülen ve ışığın insan uyku döngüsü üzerindeki etkilerine odaklanan 25 yılı aşkın araştırmanın sonucudur. retimer 3, işlevsel mükemmellik sağlarken konfor ve stil için tasarlanmıştır.

-İster başlangıç ​​uykusuzluğuyla başa çıkın, ister yeni saat dilimlerine uyum sağlamakta zorlanıyor olun, ister vardiyalı çalışmanın zorluklarıyla karşı karşıya olun, retimer 3 uyku düzenleri üzerinde kontrolü yeniden kazanmak için pratik bir yöntem sunar.

 

-Retimer 3, tüketicilere seyahatten, tuhaf saatlerde çalışmadan veya yanlış ayarlanmış vücut saatinden kaynaklanan uyku sorunlarını etkili bir şekilde ele almak için kullanım programını oluşturma, yönetme ve izleme konusunda basit bir yöntem sağlayan mobil uygulamasıyla birlikte gelir.

Yayınlanmış araştırmalara göre, retimer 3’te kullanılan mavi-yeşil ışık sirkadiyen ritmi ayarlamada en güvenli ve en etkili ışıktır.

Hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olan uygulama, Apple Health ve Android Health Connect gibi popüler sağlık ve fitness platformlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre oluyor.

Dünya Uyku Kongresi 2023’teki ilk gösteriminin ardından retimer 3, katılan uyku uzmanlarından olumlu geri bildirimler aldı. Daha sonra Dubai 2024’teki Arab Health ve Londra 2024’teki Health Optimization Summit gibi önemli etkinliklerde sergilendi.

retimer 3 artık Kickstarter’da ön siparişe açık .

Erken destekçiler, perakende fiyatından %45’e kadar tasarruf sağlayan 109 USD’lik özel bir tanıtım fiyatına erişebilir.

Kickstarter siparişlerinin ilk sevkiyatlarının Ekim ayı başlarında gönderilmesi bekleniyor ve ürünün bu yıl Noel’e kadar ticari satın alıma hazır olması planlanıyor.

En son güncellemeler ve daha fazla bilgi için www.re-timer.com adresini ziyaret edin.

Avustralyalı Şirket retimer 3'ü Piyasaya Sürüyor
Avustralyalı Şirket retimer 3’ü Piyasaya Sürüyor

 

About The Author

Bir yanıt yazın