Dünyanın ilk taşınabilir duş kurutma makinesi, damlatmadan her yerde yıkamanızı sağlar

Dünyanın ilk taşınabilir duş kurutma makinesi, damlatmadan her yerde yıkamanızı sağlar

Dünyanın ilk taşınabilir duş kurutma makinesi

İçeride veya dışarıda, hareket halindeyken duş alabildiğinizi veya saçınızı yıkayabildiğinizi, damlayan su veya havluya ihtiyaç duymadan, neredeyse tamamen kuru kaldığınızı hayal edin

Damlatmadan her yerde yıkanmanızı sağlar

 

İçeride veya dışarıda, hareket halindeyken duş alabildiğinizi veya saçınızı yıkayabildiğinizi, damlayan su veya havluya ihtiyaç duymadan, neredeyse tamamen kuru kaldığınızı hayal edin.

Yoomiily’nin üreticileri, dünyanın ilk taşınabilir duş ve kurutma sistemi olduğunu iddia ettikleri şeyle tam da bunu vaat ediyor.

Hem dahiyane hem de tuhaf olabilecek 4 kg’lık (9 lb) alet daha çok bir mini elektrikli süpürgeye benziyor, ancak yaratıcılarının söylediğine göre sihir, mütevazı gri dış yüzeyinin altında gerçekleşiyor.

Benzersiz bir su filtreleme sistemi, suyu duş ‘başlığına’ pompalıyor ve bu da suyu ince bir sis olarak dışarı atıyor, güçlü bir karşıt pompa ise nemi üniteye geri çekiyor. Bu nedenle, cilt ve saç sadece birkaç dakika sonra neredeyse kuruyor.

Şık ünite yeterince hafiftir
Şık ünite hafiftir ve kullanılmış ve temiz suyu ayrı tutar

Emiş sistemi kullanıcıyı yaklaşık %90 kuru bırakır ve kullanılan suyu üç litre 3 litre tutan taze tanktan ayrı bir bölmede depolar.

Arkasındaki ekip, bunun geleneksel duştan %90 daha fazla su tasarrufu sağladığını söylüyor.

Değiştirilebilir duş başlıkları farklı işlevler için tasarlanmıştır ve üreticiler Yoomiily’nin evcil hayvanları insan saçını yıkadığı kadar ustalıkla yıkayabileceğini ve sadece bir dakikada yıkayabileceğini söylüyor.

Yeteneklerini doğrulayamasak da, eğer vaatlerini yerine getirirse, sudan korkan köpeklere sahip köpek sahiplerinin hayatlarını değiştirebilir. Ve damlatmayan hızlı kurutma sistemi, hayvanların silkeleyip atabileceği hiçbir kalıntı su olmayacağı anlamına gelir.

Duş başlığı emme mekanizması ıslandıkça kurur ve bu sayede dağınıklık yaratmayan ünite her türlü ortam için uygundur
Duş başlığı emme mekanizması ıslandıkça kurur ve bu sayede dağınıklık yaratmayan ünite her türlü ortam için uygundur

Yoomiily pille çalışır ve bir saat kesintisiz duş alma vaadinde bulunur – tüm vücudu yıkamak sadece birkaç dakika sürer ve kısa saç şampuanı sadece dikkate değer bir dakikadır – ve sadece iki saatin biraz altında tam şarja döner. Yıkama ve kurutma sisteminin hızı göz önüne alındığında, bu onu hafta sonu kamp gezisine götürmek için ideal hale getirir.

Açık havada vakit geçirmenin veya duş imkânının kolayca bulunmadığı yerlere seyahat etmenin yanı sıra, bu ünitenin evinizin yakınında kolayca hayal edebileceğiniz bazı kullanımları da var.

Yoomiily’nin yaratıcıları, bunun bakım verenler ve hareket kabiliyeti kısıtlı olan herkes için ideal olduğunu söylüyor; banyo gibi ‘ıslak bir alana’ girmeniz gerekmiyor ve saçınızı kıyafetlerinizle yıkayabilirsiniz. Ayrıca vücudunuzun bazı bölgelerini sudan kolayca uzak tutmanızı sağlar; bu, yara iyileşmesinde önemli olan ve genellikle yapılması zor olan bir şeydir.

Yoomiily'nin üreticileri, sistemin bakım verenler ve hareket kabiliyeti sorunları olan herkes için ideal olduğunu söylüyor
Yoomiily’nin üreticileri, sistemin bakım verenler ve hareket kabiliyeti sorunları olan herkes için ideal olduğunu söylüyor

Ayrıca, geleneksel tesislerin engellilere uyarlanamadığı herkes için de kullanışlı olurdu. (Örneğin, ayak bileğimdeki üç kemiği kırdıktan sonra, yüksek ve dar bir küvetin üzerinde konumlanmış ve sabit bir duş perdesiyle yarı yarıya engellenmiş olan eski evimin duşunda gezinmenin hiçbir yolu yoktu. Yoomiily, bir nevi oyunun kurallarını değiştirirdi.)

Su verimliliğiyle övünüyor – kısa saç şampuanlama için sadece 100 ml kullanılıyor – ve sadece bir dakika içinde derinlemesine temizlik vaat ediyor. Üreticiler sırrın “mikro-hidro teknolojisinde” olduğunu söylüyor, bu bize nozülden çıkan ve daha sonra hızla tekrar üniteye emilen ultra ince bir sis gibi görünüyor.

Şu anda bir kitle fonlama kampanyasının odak noktası olan Yoomiily, hedefinin 50 katından fazlasını topladı, bu yüzden üretime girecek ve Ekim ayında teslimata başlayacak.

Temel ünite, perakende fiyatından %56 indirimli olan 249 ABD dolarına satılıyor ve duş ünitesi, uzun saç/evcil hayvan yıkama vantuzu, kısa saç vantuzu, bir “özel şampuan”, bir “özel vücut yıkama jeli” ve 10 temizleme pediyle birlikte geliyor. Ek ürünler eklenti olarak da satın alınabilir.

Dünyanın her yerine gönderilecek, ancak ne kadar ödemeniz gerektiğini görmek için Kickstarter kampanyasını kontrol edin (ve gerçekten unutulmaz bir tanıtım videosu izleyin).  Ünite ayrıca iki yıllık garantiyle desteklenmektedir.

Dünyanın ilk taşınabilir duş kurutma makinesi, damlatmadan her yerde yıkamanızı sağlar
Dünyanın ilk taşınabilir duş kurutma makinesi, damlatmadan her yerde yıkamanızı sağlar

About The Author

Bir yanıt yazın