Çikolatalı ve Muzlu Krep

Çikolatalı ve Muzlu Krep

Çikolatalı ve Muzlu Krep

Lezzetli bir kahvaltı ve hatta tatlı için mükemmel olan kabarık ve narin Amerikan krepleri. Krep bu tür ikramlardan hoşlananlar için ideal bir atıştırmalıktır.

İçindekiler

Hazırlık

Krep hazırlamak için fazla zamana ihtiyacınız yok. Bunları sadece 10 dakikada yapabilirsiniz.

Muz burada temeldir. Bunları satın alırken olgun, hatta biraz fazla olgun olduğundan emin olun. Yumuşak olacaklar ve çatalla ezilmesi kolay olacak.

Tüm malzemeleri karıştırmak için bir kase hazırlayın. Krep tarifine muzları soyup kasenin içinde çatalla ezerek başlayın.

Amerikan usulü kreplerimiz fıstık ezmesi ilavesi sayesinde zengin bir tada sahiptir. Ezilmiş muzları fıstık ezmesiyle karıştırın.

Hızlı krepler vanilya özü ilavesiyle daha aromatik olacaktır. Kalan malzemelerle birlikte karışıma ekleyin. Her şeyi iyice karıştırın.

Amerikan kreplerimizde yulaf ezmesi de bulunmaktadır. Yulafları hazırlanan karışımla birleştirin. Çikolatayı ufalayıp hamura ekleyin. Tüm malzemeleri bir kez daha karıştırın.

Tarifi tamamlamak için bir kızartma tavası hazırlayın ve yağla yağlayın. Amerikan kreplerini pişirin ve onların eşsiz, tatlı lezzetinin tadını çıkarın! Fıstık ezmeli krepler kızartıldıktan sonra çikolata parçaları görülebileceğinden çiller gibi görünecektir.

Çikolatalı ve Muzlu Krep
Çikolatalı ve Muzlu Krep

 


 



 

 

About The Author

Bir yanıt yazın